Rántott brokkoli recept


1 kg friss vagy mirelit brokkolirózsa,
2 tojás, 1 dl tej, 5 dkg reszelt sajt,
20 dkg liszt, 20 dkg zsemlemorzsa, étolaj, pici só, majonéz tejfel
A Rántott brokkoli elkészítési módja:
A brokkolirózsákat enyhén sós vízben félig megfőzzük, illetve a mirelitet leforrázzuk, mivel előfőzött. Jól lecsöpögtetjük, és lisztbe mártogatjuk. A tojásokat jól felverjük, sűrű palacsintatésztát készítünk, melybe beleszórjuk a reszelt sajtot. A legvégén zsemlemorzsába forgatjuk, és kisütjük. A tubusos majonézt tejfellel elkeverjük, és melléadjuk.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: magdolna23, 2007. okt. 13. 12:56
A rántott brokkoli elkészítési módja és hozzávalói.