Randik, párkeresés 30 év fölött (beszélgetős fórum)
Régen, nagyon régen volt...úgy gondoltam, az ideális pasi nálam magasabb, ez alap, mert milyen már ha alacsonyabb... erre találkoztam valakivel... most azt mondom, belé nagyon szerelmes voltam, az tényleg az volt... és kb 10 centivel alacsonyabb volt nálam. Mégis :) sajnos, nem sikerült a kapcsolat.
Ennyit az ideálról meg a paraméterekről.
Nekem valahogy nem akar sikeredni ez a netes pártalálás. Messziről jött ember azt mond, amit akar...feladni viszont nem szabad soha.
Köszi, Kígyónő, ez az arcod egyelőre jobban tetszik :)
Hiszem, hogy mindenkinek meglesz valamikor, valahol... :) Én most csak amiatt vagyok türelmetlen, mert telik az idő a nagy semmivel :)
Ki mennyi időt várt a Nagy Ő-jére? Én egy 4 évesen voltam túl, mikor 11 hónap után befutott az ex (akivel épp egy évvel ezelőtt kezdődött... milyen szép is volt ilyenkor minden... :D )
Február elején szakítottunk, én azóta keresem. Közben volt egy munkahelyi házinyuszivadászatom, vagy én voltam a nyuszika? :) sajnos Vele nem lett semmi komolyabb, bár azóta nagyon jó barátom maradt, Vele meg tudtuk beszélni, hogy semmi értelme nincs folytatni :)
Most miért piszkálod?Ez csak egy randi volt,mindenki másképp éli meg.
Majd sikerül egyszer ,türelmesnek kell lenni.
A srác szerint ezért szakítottak, mert az új barátnőnek nem tetszett, hogy ő heti 1- 2 alkalommal kávézik, vacsizik, fagyizik, sétál a volt feleségével, ezen kívül napi szintű kommunikácó skypon, telefonon.
És a srác szerint normális, ahogy a közös progik is.
Nekem a napokban a legjobb az a pasi volt, aki már 5 éve elvált a feleségétől, feleség azóta mással házasodott, gyerekük is van.
A pasival nincs köztünk semmi, csak beszélgetünk néha. Épp 35 perce hallgattam a siralmakat, h a barátnője elhagyta, mert nem akart elmenni a volt feleséggel az új férjjel és a pasival ismerkedős vacsira... :D Mondtam neki, h bocs, én se mennék, a múlt múlt, nem fogok nyáron grilezni meg a Balatonhoz járni az exével.
Erre a pasi: a volt felesége legalább (velem szemben) annyit elért, hogy már 2X feleségül vették.
Én erre mondtam, h részemről ennyi, halgassa a panaszait a halál, ha cserébe ez jár....
Nekem is az az elvem, hogy aki akar az keres. Mindig azt mondom, h ma már szinte mindenki telefonján van internet, viber, skype, facebook. Annyira senki nem elfoglalt, már bocs, h sarkos vagyok, h reggel ha leül a WC-re, akkor ne tudjon küldeni 3 sort.
Akinél ezt éreztem, h nem keresett, hiába hárított egy ideig, utána egy szupi messenger üzenetben szakított...
Szerintem csak kifogás volt.Ha így lenne,akkor felhívott volna,nem neked kellett volna ráírni.Annyi vér nem volt a pucájában,hogy őszintén megmondja,miért nem jössz be neki.
Talonban akart tartani,jól tetted,hogy elküldted a fenébe.
További ajánlott fórumok:
- Miért a magas és vékony férfiak vannak a leghátrányosabb helyzetben párkeresés terén?
- Miért ennyire nehéz a párkeresés?
- Te párkeresési oldalon ismerkednél beteg emberrel?
- Esettanulmányok, avagy párkeresési tapasztalatok
- Asztrológia - párkeresés
- Gyerekbántalmazott nők esetén, mennyire nyomja rá a bélyegét a múlt, a későbbi párkeresésre?