Asztrológia - párkeresés (beszélgetés)
Én is ezzel értek egyet. Valami divatos lerázós duma lehet ez az egész. Nem hiszem, hogy ezen múlna bármi is kinek mi a horoszkópja.
Mondjuk én hiszek benne annyira, hogy olykor elolvasom, de nem naponta. Sosem ez alapján választottam párt.
Alapjáraton én hiszek az asztrológiában, de nem ez alapján kéne senkinek sem párt keresnie.
Valószínűleg azok nem is értenek hozzá annyira akik ez alapján keresnek. Ugyanis a Nap jegy ismerere édes kevés... A két teljes képletet kéne összehasonlítani : pontos születési idő ( óra , perc is !), hely . Asztrológiailag így lehetne megítélni ki illik hozzá, de még így sem lenne kőbe vésve azért nyilván...
Nem normális. Én és a testvérem egy csillagjegyben születtünk, és mindenben tűz és víz a hozzáállásunk. Semmi közös nincs bennünk a szüleinken kívül.
De, nem jobb neked, ha már az elején kiderül, hogy valami kuplungcsúszása van?
Az is lehet, hogy nem vagy szimpatikus a számukra és valami divatos lerázós duma.
:D
Nekem az első kérdésem az szokott lenni: nős vagy? :D
Hát, megmondom őszintén én ezt nem tudom. Kb a jegyek nagy általánosságával képben vagyok, kire mi jellemző, de nem ástam bele magam mélyen ebbe soha. :)
Szerintem van a neten egy csomó anyag, nézz utána. :)
További ajánlott fórumok:
- Akit érdekel az asztrológia
- Tudod mi az aszcendensed és hogy mi az életfeladatod az asztrológia szerint?
- Párhoroszkóp: vajon összeilletek a pároddal az asztrológia szerint?
- Tudod, hogy mi jellemző rád a Feng Shui asztrológia alapján? Ha nem, itt megtudhatod!
- Miért a magas és vékony férfiak vannak a leghátrányosabb helyzetben párkeresés terén?
- Miért ennyire nehéz a párkeresés?