Esettanulmányok, avagy párkeresési tapasztalatok (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Esettanulmányok, avagy párkeresési tapasztalatok
Most nézem a kapott jeleket..
Egy rúzsos szájat kaptam. Azóta mindenki csak kacsingat, nevet meg pirul.
Ááááááááá! Nem lesz ennek jó vége :)
Én nem vélem úgy, hogy minden nő hülye.
Különben nem lennék itt sem :)
Gyöngyhalászok vagyunk..mind.
"Az ember olyan, mint a gyöngyhalász.
Számtalanszor lemerül és keresi a gyöngyöt.
De vajon hányszor találja meg?
Hányszor merül hiába, hogy aztán üres kézzel jöjjön fel ismét?
Fuldokolva, fogyó oxigénnel, reményvesztetten bukkan ismét a felszínre. Lemondana már, de nem képes rá.
Valami vonzza őt a mélybe.
Az igazgyöngy...
Merül és merül, keres és kutat, eszméletvesztésig..."
szerintem ne akarjuk egymást meggyőzni.
te úgy véled, minden nő hülye.
én úgy gondolom, ez a hülyeség...akad normális és idióta, nők és férfiak között egyaránt.
maradjunk ennyiben:)
Sok fajtámbelit ismersz?
Engem sem ismersz, nem hogy fajtámbelieket.
Ne nekem irogass, keress egy szakorvost. :)
Én hozzád sem szóltam volna, ha nem kezdesz sértegetni.
Engem az, hogy a retardált klubban 99% a pasik aránya és te vagy köztük a csillag, nem érdekel.
Biztos megérdemlitek egymást.
Keress magadhoz valót és őt boldogitsd az üzeneteiddel please!
Vagy csak egyszerűen a 99%-nak irkálj!
Hátha örülni fognak neki. :)
nem fogom felvenni a kesztyűt, Mr. Tesztoszteron:)
(tudod, sok fajtádbelit ismerek - a barátaim 99%-a pasi -, és a normális férfiak szégyenkeznek az ilyenek miatt, mint te...)
Nők..csókolgatják a békákat és sirnak, hogy egyik sem válik herceggé.
Na de hercegnő kell ahhoz kérem :)
Azok meg csak a mesében léteznek. :)
Akár csak az igaz szeretet egy nőben egy férfi iránt. :)
Ezt én nem tudhatom. :)
De örülök, ha boldog vagy igy ismeretlenül is kedves Csillag :)
Szerencséd van.. A nőkkel csak a baj van..
Eeeejj! Emlékszem az én Csabi kollégám mindig azt mondogatta: Csak nővel ne kezdjen az ember.
Jah.. Akkor kivel kezdjen? Férfivel?
Szóval biztos vannak normális nők is valahol.. Lehet holnaptól én is rátaposuk a lábukra vagy csak nekik megyek.. Hátha ez kell a boldogsághoz :))))))
:D
Tökéletesen igaz: "kitartás mindenkinek, vannak normális pasik is, csak nehéz megtalálni őket." :)
Én is a varázsban hiszek. A neten való ismerkedések közül tényleg csak nagyon kicsi az arány, aki értelmesre bukkan.
Randiztam talán kétszer (nem netről)de nekem a randi szó túl erőltetettnek tűnik. Feszengés és olykor olykor tématalanság. Én szeretek beszélni, de ha egy férfi kuka, akkor azzal nem tudok mit kezdeni. Jobban hiszek abban, hogy abba szeretek bele, aki véletlen rálép lábamra vagy nagy sietségében fellök. Úgyhogy a Te történeted is tetszik. Mert bizonyítja, hogy a szerelem akkor toppan be, amikor nem is várnánk.
Viszont van egy barátnőm aki szintén neten randizgatott és megtalálta szerelmet. :)
Sok sikert csajszi!
Amúgy ez igaz..Nem reménytelen, mert vannak normális pasik a neten..
Kár, hogy normális nők nincsenek. :)
Azt hittem csak én vagyok ilyen szerencsétlen és fogom ki az összes idiótát,aki a földön létezik :)
Nálam akkor szakadt el végképp a cérna, amikor az egyik sráccal a mekiben taliztunk és nekiállt karatézni. Épp nem volt rajtam a szemüvegem,így azzal próbáltam vígasztalni magam, hogy nem ismerek fel senkit (ha lenne ott ismerős), így talán engem se ismernek fel. :)))) Ekkor kezdtem el poénból naplót írni egy füzetbe, társkeresésem története címen :) Szépen teltek is az oldalak, egyre reménytelenebb volt már a helyzet. Aztán 1,5 évvel ezelőtt megtaláltam a párom :) neten.... Szóval kitartás mindenkinek, vannak normális pasik is, csak nehéz megtalálni őket.
Nagyon jól összeszedett történet; fő erénye hogy igaz, és napjaink férfifelhozatalát tükrözi (sajnos).
Te is alátámasztottad azt, amit a társkereséssel kapcsolatos cikksorozatomban leírtam: nem érdemes „üresjáratokra” pazarolni az időt. Te sem tetted, pedig fiatal vagy.
Ugyanakkor ne keseredjen el senki! Egyáltalán nem biztos, hogy a NET-es társkereséssel mindenki úgy jár, mint a cikk írója: nem hoz eredményt.
A lényeg az esetedben: a törekvéseddel célt értél, megtaláltad a párod. Sok boldogságot!
További ajánlott fórumok:
- Miért a magas és vékony férfiak vannak a leghátrányosabb helyzetben párkeresés terén?
- Miért ennyire nehéz a párkeresés?
- Randik, párkeresés 30 év fölött
- Te párkeresési oldalon ismerkednél beteg emberrel?
- Asztrológia - párkeresés
- Gyerekbántalmazott nők esetén, mennyire nyomja rá a bélyegét a múlt, a későbbi párkeresésre?