Ráncok (beszélgetés)
Egy érdekes infó:
Nem olyan régen néztem egy riportmüsort, amiben a ráncokkal foglalkoztak és szakembereket kérdeztek a ránctalanitó krémekkel kapcsolatosan. Összehasonlitották a krémeket és három kategoriába sorolva vizsgáltak.
az elsö: a nagyon drága menö krémek kategoriája
a második: az olcsobb minden drogériában beszerezhetö krémek
és a harmadik: a gyógyszertárban kaphato krémek
a magam részéröl a gyogyszertárban kapható krémek legjobb hatóságára tippeltem, - a végeredmény igy alakult.
elsö hely: a drogériákban kapható olcsobb krémek
a második: a drága menö
és a harmadik helyet: a gyógyszertában kaphatók vitték el, (nagy megdöbenésemre).
Egy másik dolgot is emlitettek, hogy az amerikai szinésznök a ráncaikat az aranyérkrémmel kenegetik, mert ebben, olyan hatóanyagok vannak, ami nagyon simitja a bört, - hát még ilyet (?)
ja.., de vigyázni kell, mert valaki érzékenyen reagálhatrá és rondább lesz, mint az aranyere : ))), - már, ha van. (még nem probáltam)
De, félre téve a viccet, a legjobb megoldás a ráncok ellen az lett a végére, a vörösfényü inhallálólámpa, minden napi 10-15 percet elötte ülni és a ráncok szemmel láthatóan 2 héten belül elhalványodnak, rendszeres használatával nagy csodákat lehet elérni. (aki mer, az nyer)
Sziasztok! Én 24 vagyok és ránctalanító krémeket hozott a Jézuska...:(
A momlokomon, a sezem vonalában és a szám mellett van egy kettő, de látható, bár nem feltűnő... no mindegy, ez van, kenegetem rendszeresen plusz hideg vizes arcmosás reggelente. Ezek hatásosk.
én 14 éves korom óta rettegek a ráncoktól :D
De szerencsére senki nem ráncos a családban, remélem én sem leszek :)
Szerencsés vagyok:)
Alig van.Igaz ápolom az arcom....
Szia
nekem is elég csúnya a kezeme, én gondoltam mélyhámlasztásra, ahol a legfelső bőrfelület gyógynövények hatására lehámlik. A krémekben sajnos nem igazán hiszek:(
Hogy állunk a ráncokkal és a ráncokhoz?
Méltósággal viseled, vagy mindent megteszel, hogy eltűntesd? Az utobbinál milyen módszerrel próbálkozol?
További ajánlott fórumok:
- 38-éves nők! Ráncok-diéta-életmód, divat!
- Tudtok valami jó tippet, trükköt, szarkalábak és szem alatti apró ráncok halványítására, eltűntetésére?
- Tudja valaki hol lehet kapni olyan speciális párnát ami segít megelőzni az alvásnál kialakult ráncokat?
- 40 éves kortól milyen termékek sikeresek a szem alatti ráncok és a sötét karikák eltüntetésére?
- Mély ráncok ellen melyik krémet ajánljátok?
- Konyhasó pattanásokra, miteszerekre, narancsbőrre és ráncokra.