40 éves kortól milyen termékek sikeresek a szem alatti ráncok és a sötét karikák eltüntetésére? (tudásbázis)
Köszönöm a figyelmeztetést!:-)
Valóban keveset alszom ... :-( Olyan "bagoly" típus vagyok, nem megy a korai fekvés és alvás. :-(
Látom, Kedves Nőtársaim milyen gyorsan reagálnak! Köszönöm!
A sót azt milyen formában és hogyan? Még nem hallottam?
A Nivea termékeket pedig nagyon kedvelem. Bár az arckrémeit még nem használtam, csak a tusfürdőit és testápolóit.
Tudom, hogy mindenki másra esküszik, de mégis kíváncsi vagyok, hogy mégis milyen termékeket részesítenek előnyben a tapasztaltabbak.
Aludj eleget,legyen egészséges a szemed.Fogyassz minél több A-vitamint tartalmazó élelmiszert, mert az A-vitamin fokozza a szem látóképességét. Nagy mennyiségben található a sárgarépában, a sütőtökben, májban, tojássárgájában.
Rendszertelen alvás következtében szem alatti karikák, táskák jelennek meg. Hársfateából készített borogatással mérsékelhetjük e kellemetlen szépséghibát. A karikás szem kialakulását a kialvatlanságon kívül okozhatják pl.: a vérkeringési és anyagcserezavarok, máj, vese, és szívbántalmak, a petefészek rendellenességei, valamint a kevés mozgás miatt oxigénhiányossá válik ez a rész.
További ajánlott fórumok:
- Relax and Tone tapasztalatok a narancsbőr eltüntetésében?
- Ki milyen lehetőséget ismer a hegek eltüntetésére?
- Hajszálér eltüntetés lábról
- Tudsz valami jó megoldást a terhesség utáni terhességi csíkok eltüntetésére és a has feszességének visszaszerzésére?
- Ki milyen krémet használt a terheségi csíkok eltüntetésére? Vagy ez adottság kérdése, hogy kinél alakul ki? Lehet ellene tenni?
- Milyen korrektort tudnátok ajánlani a szem alatti karikák eltüntetésére?