Rakott sertéscomb recept
30 perc
A Rakott sertéscomb hozzávalói:
Hozzávalók
4 adag
1 kg sertéscomb
0,5 kg főtt sonka
40 dkg szeletelt sajt
40 dkg bacon
ízlés szerint majoránna
ízlés szerint bors
ízlés szerint só
A Rakott sertéscomb elkészítési módja:
A húst egyforma nagyságú, 6x6 cm téglalapnyi szeletkékre felszeleteljük, fűszerezzük. A vékonyra szeletelt sajtot és sonkát a hússal váltakozva két nyársra szúrjuk, amíg elfogynak a szeletek. Betekerjük a bacon-nel, egy tepsibe tesszük, először fólia alatt, majd levéve, 180 C fokon 1 óra alatt szép pirosra sütjük. Tálalás előtt kihúzzuk a saslikpálcákat a húsból, és ferdén szeleteket vágunk, hogy csíkosan látszódjanak az összesült rétegek.
4 adag
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 45ba38a594, 2018. máj. 27. 16:43
A rakott sertéscomb elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.