Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Rakott karfiol petrezselyemmel recept

Rakott karfiol petrezselyemmel recept

Elkészítési idő 50 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Rakott karfiol petrezselyemmel hozzávalói:
15 dkg rizs
40 dkg darált hús (lapocka)
40-50 dkg karfiol
20 dkg sovány tejföl
15 dkg hagyma
őrölt petrezselyem

Bors
Őrölt paprika


A Rakott karfiol petrezselyemmel elkészítési módja:
A húst , rizst , hagymát lereszelve , fűszereket,petrezselymet és tojásokat jól összekeverjük. A karfiolt nagyobb rózsákban hagyva megpároljuk párolóban . Egy jénai tálat kivajazunk , az aljába karfiolt teszünk,erre a húsos rizs,majd újra karfiol,majd addig így váltogatjuk amíg el nem fogy . A teteje karfiol legyen . A tejfölt sózzuk és alaposan belocsoljuk vele a karfiolt. Kb 20 percig fóliával letakarva sütjük , majd a fóliát levéve még 15-20 perc alatt pirosra sütjük .

kb 4 adag


Kategória: Egytálételek receptjei


A rakott karfiol petrezselyemmel elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook