Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Rakott hús füstöltsajttal recept

Rakott hús füstöltsajttal recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

A Rakott hús füstöltsajttal hozzávalói:
10csík szeletelt bacon
2db filézett csirkemell
9szelet füstöltsajt
1db tojás
kevés liszt
kevés csirkefűszer


A Rakott hús füstöltsajttal elkészítési módja:
Egy jénai tálat kibélelünk baconcsíkok felével. Kevés lisztet összekeverünk kevés csirkefűszerrel. A csirkemelleket lapjával kettévágjuk, hogy vékonyabbak legyenek, majd a lisztkeverékbe, ezután a felvert tojásba forgatjuk. Rétegezve rátesszük a baconre, először a csirke, majd a füstölt sajt szeletek, újra csirke és így tovább, míg el nem fogy minden. A tetejét beborítjuk a maradék baconnel. Sütőbe tesszük és megsütjük. Én max fokozaton szoktam és nézegetem mikor lesz kész a hús, de nem kell több neki szerintem 40percnél.

Sok sajtot érdemes beletenni!:)


Kategória: Húsételek receptjei


A rakott hús füstöltsajttal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook