Rakott hús füstöltsajttal recept
Szénhidrátszegény
A Rakott hús füstöltsajttal hozzávalói:
10csík szeletelt bacon
2db filézett csirkemell
9szelet füstöltsajt
1db tojás
kevés liszt
kevés csirkefűszer
A Rakott hús füstöltsajttal elkészítési módja:
Egy jénai tálat kibélelünk baconcsíkok felével. Kevés lisztet összekeverünk kevés csirkefűszerrel. A csirkemelleket lapjával kettévágjuk, hogy vékonyabbak legyenek, majd a lisztkeverékbe, ezután a felvert tojásba forgatjuk. Rétegezve rátesszük a baconre, először a csirke, majd a füstölt sajt szeletek, újra csirke és így tovább, míg el nem fogy minden. A tetejét beborítjuk a maradék baconnel. Sütőbe tesszük és megsütjük. Én max fokozaton szoktam és nézegetem mikor lesz kész a hús, de nem kell több neki szerintem 40percnél.
Sok sajtot érdemes beletenni!:)
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Hókuszpókné, 2010. aug. 20. 23:30
A rakott hús füstöltsajttal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.