Sajtos puffancs recept
A Sajtos puffancs hozzávalói:15dkg reszelt sajt
3db tojás
3dl tej
8dkg margarin
1kk só
15dkg liszt
A Sajtos puffancs elkészítési módja:
Felforraljuk a tejet a margarinnal és a sóval. Ha felforrt, belekeverjük a lisztet. Lereszeljük a sajtot és hozzákeverjük a tojásokhoz. MEgvárjuk míg a lisztes tejes massza kézmelegre hűl, és hozzákeverjük a sajtos tojást is. Addig kavargatjuk míg rendesen elkeveredik. Ezután 2 kanál segítségével kis placcsokat teszünk belőle a kivajazott tepsire, és előmelegített sütőbe sütjük olyan 25percig, de inkább míg szép aranybarna színe nem lesz.
Ellenállhatatlan:) MElegen a legjobb!
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: Hókuszpókné, 2007. nov. 1. 22:45
A sajtos puffancs elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.