Rác burgonya hússal recept
A Rác burgonya hússal hozzávalói:80 dkg karaj vagy tarja
60 dkg főtt burgonya
2 fej vöröshagyma
25 dkg zöldpaprika
25 dkg paradicsom
1 kanál zsír
só ,pirospaprika,tejföl
A Rác burgonya hússal elkészítési módja:
A húst kis szeletekre vágjuk,sózzuk és hirtelen kisütjük a zsírban,a burgonyát hagymát paprikát paradicsomot karikára vágjuk,Az edényben amiben a hús sült beleterítjük a burgonya felét,rárakjuk a hús majd a hagyma,paprika és paradicsom felét és ezt megismételjük.A rétegeket kis sóval,pirospaprikával szórjuk meg.Tetejére bőven tejfölt locsolunk és a sütőben megsütjük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2010. aug. 21. 23:28
A rác burgonya hússal elkészítési módja és hozzávalói.