Radnai pecsenye recept

70-80 dkg bélszín
15 dkg szalonna
1 hagyma
1 pohár bor
petrezselyem zöld
zsír
só
bors
A Radnai pecsenye elkészítési módja:
A hagymát megreszeljük,összekeverjük az apróra vágott petr.zölddel és a borssal.A bélszínt ujjnyi vastag szeletekre vágjuk.A szeletek egyik felét sózzuk a másik felét megkenjük a keverékkel,és ráteszünk egy vékony szelet szalonna szeletet amit két fogvájóval rátűzünk.A szeleteket lábosba rakjuk,forró zsírral meglocsoljuk,ráöntjük a bort és fedő alatt forgatás nélkül puhára pároljuk.Körete:gombás rizs.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2010. aug. 18. 22:43
A radnai pecsenye elkészítési módja és hozzávalói.