Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Radnai pecsenye recept

Radnai pecsenye recept

A Radnai pecsenye hozzávalói:
70-80 dkg bélszín
15 dkg szalonna
1 hagyma
1 pohár bor
petrezselyem zöld
zsír

bors


A Radnai pecsenye elkészítési módja:
A hagymát megreszeljük,összekeverjük az apróra vágott petr.zölddel és a borssal.A bélszínt ujjnyi vastag szeletekre vágjuk.A szeletek egyik felét sózzuk a másik felét megkenjük a keverékkel,és ráteszünk egy vékony szelet szalonna szeletet amit két fogvájóval rátűzünk.A szeleteket lábosba rakjuk,forró zsírral meglocsoljuk,ráöntjük a bort és fedő alatt forgatás nélkül puhára pároljuk.Körete:gombás rizs.


Kategória: Húsételek receptjei


A radnai pecsenye elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook