Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Puha, szaftos csirkemell mustáros-sajtos pácban recept

Puha, szaftos csirkemell mustáros-sajtos pácban recept

A Puha, szaftos csirkemell mustáros-sajtos pácban hozzávalói:
4 filézett csirkemell
25 dkg sajt
3 dl tejszín
4 evőkanál mustár
1 citrom

bors


A Puha, szaftos csirkemell mustáros-sajtos pácban elkészítési módja:
A csirkemellet mosd meg, majd töröld szárazra. A tejszínt keverd össze a mustárral, a reszelt sajttal, a borssal és az apróra vágott rozmaringgal. Forgasd bele a húst, és lefedve rakd a hűtőbe legalább egy órára, hogy az ízek jól átjárják. Pácolás után tedd át a csirkemelleket egy zsiradékkal kikent tepsibe. A húsok közé rakj karikákra vágott citromot, és pakolhatsz még bele fokhagymát vagy zöldfűszereket. Süsd meg 170 fokos sütőben körülbelül 35 perc alatt. Ha a hús puha, tehát könnyen beleszalad egy hegyes kés, a sajtos szósz pedig aranybarna, vedd ki a sütőből.


Kategória: Húsételek receptjei


A puha, szaftos csirkemell mustáros-sajtos pácban elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook