Puha, szaftos csirkemell mustáros-sajtos pácban recept
A Puha, szaftos csirkemell mustáros-sajtos pácban hozzávalói:4 filézett csirkemell
25 dkg sajt
3 dl tejszín
4 evőkanál mustár
1 citrom
só
bors
A Puha, szaftos csirkemell mustáros-sajtos pácban elkészítési módja:
A csirkemellet mosd meg, majd töröld szárazra. A tejszínt keverd össze a mustárral, a reszelt sajttal, a borssal és az apróra vágott rozmaringgal. Forgasd bele a húst, és lefedve rakd a hűtőbe legalább egy órára, hogy az ízek jól átjárják. Pácolás után tedd át a csirkemelleket egy zsiradékkal kikent tepsibe. A húsok közé rakj karikákra vágott citromot, és pakolhatsz még bele fokhagymát vagy zöldfűszereket. Süsd meg 170 fokos sütőben körülbelül 35 perc alatt. Ha a hús puha, tehát könnyen beleszalad egy hegyes kés, a sajtos szósz pedig aranybarna, vedd ki a sütőből.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2017. okt. 16. 07:01
A puha, szaftos csirkemell mustáros-sajtos pácban elkészítési módja és hozzávalói.