Sós falatok recept

A Sós falatok hozzávalói:
Tészta:

25 dkg liszt
25 dkg vaj
25 dkg ricotta (túró is lehet)
1 ek só
1 cs sütőpor
1 tojás

Feltét:

sajt és sonka ízlés szerint
tetejére egy felvert tojás


A Sós falatok elkészítési módja:
A tészta összes hozzávalóját elkeverjük és egy éjszakára (de minimum 2 órára) a hűtőbe tesszük. Kinyújtjuk vékonyra és kis kockákra vagjuk. Keresztbe egy kis sajtos és sonkát teszünk rá, majd 2 végét összecsípjük. Megkenjük tojással és 180 fokon 15-20 percig sütjük.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A sós falatok elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook