A Provident feltételei alapján tudok majd hitelt felvenni? (beszélgetés)
FI!
Egyébként, ha felveszed otthon szolgáltatással, akkor utána lemondhatod ezt és kevesebb lesz a törlesztésed. Kell egy emailt írni nekik, hogy ezentúl utalással szeretnéd fizetni és lemondod az otthon szolgáltatást is egyúttal.
Csináltam egy OTP-s kalkulációt is 600 eFt-ra, 36 hónapos futamidőre.
23.323 a törlesztés havonta, így a végén 839.628 Ft kell visszafizetni.
Providentnél 30 hónapra a törlesztés havonta 27.670, az összes visszafizetendő 830.100 Ft
Tehát, nincs nagy különbség a bankok között.
Igen, biztos. Havi törlesztésre, ahogy látom, nem is adnak ilyen hosszú futamidőre, max. 36 hónap.
54 hetes van talán, de akkor heti törlesztés van, ami kb. ugyan úgy havi kb. 40 ezerre jön ki.
Szerintem itt valami félreértés van.
Csináltam egy kalkulációt.
600 eFt
30 hónapra
38.060/hó
összes visszafizetendő: 1.141.800
Ebből a kamat: 230.100
Otthon szolgáltatás: 311.700
Tehát, valamit nagyon rosszul értett FI.
Ugyan ez otthon szolgáltatás nélkül:
27.670/hó
Kamat 230.100
A teljes visszafizetendő: 830.100
Számold ki, hogy mennyi idő alatt tudnád félrerakni a 600.000 Ft-ot. Számold, ki, hogy ha felvennéd a hitelt mennyit fizetnél vissza...
Ha nagyon sürgős, akkor is sokkal jobb THM van ennél. Az egyik legdrágább hitelt a Provident.
Amennyiben módodban áll. ne vedd fel, gyűjtsd össze önállóan, az a legolcsóbb.
Nem tenném a helyedben.
Főleg nem otthoni szolgàltatással.
Pontosan így van, ahogy írod.
Nővérem is bele ment, aztán...
Inkább hagynám a Providentet.
Az egyik ügyfelem, akinek könyveltem, ezzel foglalkozott.
Viszonylag könnyen adnak, de azt tudni kell, hogy hetente!!! kell törleszteni. Tehát amikor eldarálja a begyakorolt sablonszöveget, hogy a törlesztés összege xxx Ft, igen-igen kedvezőnek tűnik. Csak figyelj oda, hogy nem havonta, hanem hetente! És természetesen az esedékes törlesztés összegéért házhoz mennek! Készségesek! Közben alaposan körbenéznek a lakásban, ha az ügyfél mégsem törlesztene időben, mit lehetne értékesebb műszaki cikket végrehajtás alá vonni, stb. stb. (Mondta az ügyfelem!)
Beszélj akármelyikkel, de nagyon figyelj oda, miket "darál le", amikor a leggyorsabban beszél, azt mondasd el vele lassabban is! Valószínű, ott van a kutya elásva!
Hívd fel őket és kérdezd meg.
Nem hinném, hogy van itt olyan, aki náluk hitelbíráló, így tutit nem tudunk mondani.
Jövedelemnél, soha nem az számít, hogy hány órában végzel munkát, hanem a munkabéred a lényeg.
Illetve, a határozott idejű szerződéseknél van valami egyedi elbírálás, ha jól tudom.
További ajánlott fórumok:
- Mik a feltételei egy kisbaba örökbefogadásának? Hova kell fordulni?
- A providenttől egy családon belül hány ember vehet fel kölcsönt egyszerre?
- Önbizalom - feltételes vagy feltétlen?
- Turkáló nyitás feltételei
- Művi meddővé tétel aktuális feltételei
- Lehet-e magántanuló a gyermekem általános iskolában? Mik a feltételek ehhez?