Provident (beszélgetés)
Szia Libri924!
Lentebb írtad,hogy tudsz e-mail címet ahol lehet panaszt benyújtani,ha nem akarják megadni a banki fizetési lehetősget,ha mód lenne rá akkor küld már el a címet?Előre is köszi!
RAGASZKODJ az átutaláshoz!!!!!!!
Ha ezért elutasítanak, - bár egyébként megfelelnél, - adok egy email címet, ahol panaszt tehetsz!
Még aznap meg fogod kapni a kedvező választ és az ügynököt, meg a hitelbírálót s.ggbe rúgják!
...és a példa:
Átutalással 60eFt-ra (30 hétre) 69eFt-ot fizetsz vissza.
Ugyanerre az összegre - kijáróssal - 187eFt-ot fizetsz vissza.
Ráadásul a kijáróst csak 45 hétre adják, hogy az ügynök jól járjon!
Azt nem tudom, hogy a min.bér mire elég, mert ez függ a felvenni kívánt összegtől is.
Nem szoktak túl szigorúak lenni!:)
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy ahhoz, hogy felvegyek náluk kölcsönt kérnek bármiféle munkáltatóit vagy bankszámla kivonatot amivel igazolni tudom hogy van havi fix keresetem?
Előre is köszi a választ!
Ismertem ilyet akinek nem volt a nevén semmi és nem fizette. semmit sem tudtak vele csinálni mondta hogy nincs és kész ennyi. egy idö után feladták....
A volt kolleganöm fizette szorgosan honapokig aztán kirugták azt a nöt aki járt hozzá beszedni azota sem jelentkezett senki uj beszedö. Szoval érdekes cég ez a provident....
Sokan vagyunk így!
Már eleve aki 50-60 eFt-ot kénytelen kölcsönkérni, az nincs fényes helyzetben.
Ilyen esetben érdemes bakszámlát nyitni, még úgy is megéri, mert az kijáró ügynököt nem kell nekünk finanszírozni.
Nagyon sajnállak! Kívánom minél hamarabb találj egy jó kis munkahelyet!
Azért, mert én csak 30 hétre kértem, tehát nálam alacsonyabb a kamat!
Itt van előtted a példa, leírtam:
Kérj 60 ezer Ft.-ot 30 hétre (7 hónap) BANKI UTALÁSSAL és akkor heti 2.304 Ft. lesz a törlesztésed.
Nehogy hagyd magad rábeszélni a kijárósra, mert akkor fizethetsz, mint a katonatiszt !!!
Te komolyan FÓRUMOT indítottál, hogy 60 hét hány hónap??????????????????????????????????
Itt is feltetted a kérdést és én válaszoltam! Nem hittél nekem? Az eszem elhagyom!
EDDIG EZT ECSETELTEM !!!!:):):)
Mert én ragaszkodom ahhoz, hogy ne járkáljon ki az ügynök, hanem bankon keresztül utalom !!!
Ezért, az ügynök kijárási díja nem terhel engem!!!
De én pl. nem rohangászom a bankba hetente, hanem amikor jön a pénzem, egyben feladok 4-5 hetet.
Annyit, mintha más banknak havi törlesztőt fizetnék.
60 hét az több mint egy év, mert 1 év 52 hét!...ezt ugye tudjuk.
60 hét, az kb. 1 év és 2 hónap!:)
Persze! Mert az ügynök "sétáit" mi finanszírozzuk!
Én direkt megkérdeztem, hogy mennyivel lenne több, hát bizony-bizony még ilyen kis összegnél (2.304,-) is heti 800,-Ft, ami havi 3200-4000,-Ft-nak felel meg.
És gondolom nagyobb összegnél ez is nagyobb!
Nyugodtan lehet PROVIDENTEZNI, mert gyors és kényelmes, DE CSAK BANKI UTALÁSSAL !!!
Azt sérelmezik sokan, hogy felszólítgatják őket?
Miért? Más bank nem ezt teszi?
A kocsink vizsgáztatása 50eFt-al többe került a vártnál, ezért kértem a hitelt.
Mivel tudtam, hogy a felvét utáni héten el kell kezdeni törleszteni, ezért 10eFt-al többet kértem, mint amire szükségem volt.
Én másodszor oldom meg a problémámat velük, de CSAK BANKI átutalással, mert az ugyanazokkal a feltételekkel működik, mint más banknál.
Kétségtelen, hogy az ügynök erőlteti a "kijáróst", mert az részben az Ő pénze.
Szilárdnak kell lenni és panaszt kell tenni, mert a PROVIDENT az ilyen ügynököt nagyon gyorsan kirúgja.
Ezt most tapasztalatból mondom, mert én is kénytelen voltam panaszt tenni.
De nem ám az Ügyfélszolgálaton, mert azok lepöcköltek, falakba ütköztem!
Írtam egy emailt az Igazgatóságnak, egy óra múlva megvolt a szerződés és pár napon belül a számlámon volt a pénz.
Szerintem 60eFt-ra, 7 hónap esetén nem egy dráma 9eFt kamat, különösen, hogy tényleg gyorsan megkapod!
DE CSAK A BANKI átutaláshoz ragaszkodj!!!!!
60eFt-ot vettem fel és 69eFt-ot fizetek vissza 30 hét alatt.
2.304,-Ft/hét a törlesztés.
Körülbelül 7 hónap.
Én a banki átutalást választottam, mert ha az ügynökük jött volna házhoz, akkor az heti(!!!) 800,-Ft-al megemelte volna a törlesztést, azaz 24eFt.-al.
Tudok még segíteni?
További ajánlott fórumok:
- A providenttől egy családon belül hány ember vehet fel kölcsönt egyszerre?
- Szerintetek mit kellene tennem, ha a Providentnél nem csökken a tartozásom rendes törlesztés mellett sem?
- Ismertek valakit, aki a Providentnek dolgozik? Mik a tapasztalatok?
- Mikor utal a Provident?
- Akik a Providentnél dolgoznak
- Miért nem kapok hitelt a Providenttől? Nem vagyok KHR listán, nincs sehol hitelem.