Akik a Providentnél dolgoznak (beszélgetős fórum)
Ha a Providenttől veszel fel hitelt, akkor a banki átutalásos módszert válaszd, annak a járulékos költségei a normál banki költséggel azonosak.
Azoknak a Provident hiteleknek magas a díjuk, ahol az ügynök kijárkál a házhoz. A "sétája" árát Te fizeted!!!
egy példa:
60eFt banki utalással 30 hétre, 2304,-/hét= 69120,- azaz: 9120,- a költség
60eFt kijáró ügynökkel 45 hétre 3280.-/hét=
147.600,- azaz: 87600,- a költség (!!!)
Csak 60eFt-nál heti 800,- a kijáró ügynök pénze és mivel magas lesz ezáltal a törlesztés, csak 45 hétre adják, ami tovább emeli a költségeket.
Bátran lehet Providentezni, DE CSAK BANKI UTALÁSSAL!!!
Ezt ugyan az ügynökök nem szeretik, erőszakoskodnak, de ragaszkodni kell hozzá!!!
Szóval az alábbi a történet: a párom Providentet akar(t) felvenni, egy hirtelen jött probléma miatt. Bár én nagyon Provident ellenes vagyok, úgy voltam vele: ha nincs más megoldás, ám legyen. Igen ám, csak hogy nem adnak neki hitelt, mivel a nővérének nagyon sok az elmaradása. A párom és a nővérem közös házban élnek (mi az emeleten, ők lent a földszinten), és a sógornőm elmaradása miatt annak ellenére sem kaphat hitelt, hogy a párom jól fizető ügyfelük volt. Legalábbis a hozzánk kijáró Providentes hölgy azt mondta nekünk, állítólag január elsejétől van ez az új rendszer. Mondjuk én valahol örültem is neki, a párom viszont nem, mert nem érti: a fizetőképességet kellene nézni, nem? Az csak egy dolog, hogy egy címen laknak a nővérével..
Szóval arra lennék kíváncsi, hogy ez most már tényleg így van e. Bevallom: nem szeretem a Providentet.. uzsorakamatra adnak hitelt. Szükséges rossz, most valóban jól jött volna, de megoldjuk máshogy. Viszont a kíváncsiság nem hagy nyugodni..
További ajánlott fórumok:
- Akik nem dolgoznak és mégis megélnek
- Akik vendéglátásban dolgoznak
- Vannak itt olyan nők, akik nem dolgoznak, csak a párjuk?
- Akik nem a szokásos munkarendben dolgoznak, mikor kapják kézhez a munkabeosztásukat?
- Mi a véleményük az auchanról azoknak, akik ott dolgoznak
- A biztosítóknál vannak olyanok akik nem vállalkozóként dolgoznak egy adott munkakörben hanem havi fix bért kapnak?