Akik nem a szokásos munkarendben dolgoznak, mikor kapják kézhez a munkabeosztásukat? (tudásbázis)
Folyamatos munkarendnél természetesen lehet, ha így esnek az előre meghatározott napok. Termelésben dolgozok (már nem 4 műszakos folyamatosban), és itt 7 "munkanap" van egymás után keddi nappal kezdődően:
- 7 délelőtt, 3 pihenő;
- 3 délután + 4 éjszaka, 3 pihenő;
- 4 délután + 3 éjszaka, 1 pihenő.
Ennél a munkarendnél nincs olyan, hogy 4 napos ünnep. Évekre előre meg lehet mondani, hogy fognak esni a műszakbeosztások (nem az egyéni!).
Szóval folyamatos munkarend, termelő cégnél.
Lehet-e, hogy aug. 20-21-22-23. mind a négy napon be van osztva, egyik SEM szabadnap.
Ezt most nem értem:(
Olyanra gondolok, hogy nem kereskedelemben, nem vendéglátásban, hanem termelés területén folyamatos munkarend...
Nincs 4 napos ünnep most!!
Elméletileg (nem) lehetséges.
Még egyet szeretnék kérdezni:
Most lesz a 4 napos ünnep.
Olyan lehetséges, hogy ahol a cég folyamatos munkarendben dolgozik (multicég), ott mind a 4 napon dolgozni kell adott emberkének? Tehát egyik sem szabadnap neki?
Köszi, ha ír valaki.
Van hozzátartozóm, aki egész évre tudja a beosztását.
December elején kapja meg a következô évet.
A szabadságot min. 1 hónappal korábban kötelezô bejelenteni.
Szia!
Én kereskedelemben dolgozom, 1 hétre előre kapom meg a beom.
Hát, én magánvállalkozásnál dolgozom. Előző nap szól a főnökasszony.:D
Habár már most tegnap tudtam, hogy szerda meló. :D
Kereskedelem: részmunkaidő. Egy hónapra előre tudom, de változtatás lehet.
Egyénként 7 nappal korábban köteles megadni a munkáltató.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy aki nem hétfőtől péntekig dolgozik, és szombat-vasárnap szabadnap, mikor, és mennyi időre lebontva kapja meg a munkaidő beosztását.
Tehát azt, hogy pl. jövő héten hogyan dolgozik, melyik nap hánytól hányig, és mi lesz a szabadnapja, azt megkapja írásban?
Hány nappal előtte kapja meg?
És egyszerre egy hetet kap így meg részletezve?
Köszönöm, ha leírja valaki.
További ajánlott fórumok:
- Gyerekeink külföldön dolgoznak..lesz-e visszafelé is út? Ki és hogy érzi?
- Kik dolgoznak az egészségügyben?
- Olyan filmeket keresek, amelyek megtörtént eseteket dolgoznak fel
- Akik nem dolgoznak és mégis megélnek
- Akik vendéglátásban dolgoznak
- Állásinterjún kérdés : " Szüleim mit dolgoznak?"- most komolyan, ehhez mi közük van? Vagy ez számukra miért érdekes?