Ismertek valakit, aki a Providentnek dolgozik? Mik a tapasztalatok? (beszélgetős fórum)
Itt a link:
a kamat ennél sokkal durvább is lehet tudomásom szerint, 200-400 százalékos a THM (vagyis kamat és mindenféle díj).
de cathrine-nek igaza van, nekem olyanok kellenének, akik nekik dolgoznak (vagyis a másik oldal)
Victory04 nem tudnál segíteni priviben egy elérhetőséggel, hogy megkeressem? ha már nincs is ott, már nyugodtan mesélhet mindenfélét
És? A citibankos hotelkártyán mekkora a kamat, ha nem rakod be időben az elköltött pénzt? Itt van ,ne találgass, és ne olvass.
Citibank Hitelkártya 48,90%
Malév–Citibank Hitelkártya 49,53%
Shell–Citibank Hitelkártya 49,53%
T-Mobile–Citibank Hitelkártya 47,37%
Betétlekötéssel illetve személyi kölcsön igényléssel
együtt igényelt Citibank hitelkártya 48,90%
Figyi:
Ez a topic nem is erről szól!A kiíró csak érdeklődött van-e itt valaki aki a providentnél dolgozik.feltehetőleg ő is oda akar menni másodállásba.(szerintem)
Alant írta valaki hogy van erről egy másik topic. Ne linkeljem már be én is.Ott bővebben ki lett már csontozva hogy miért nem éri meg.
Nem számolgattam, de most megtettem. Az általad említett konstrukció, 48.2%-os kamat. Módosítok, hogy legyen egy szép napod.
Szóval nem többszörösét kell visszafizetni, "csak" 40-80%-át pluszba.
A 10 millióst sem számoltam ki, mert annyira nem fog meg a téma, de ha nagyon unom magam, majd megteszem, és elsőként értesítelek.:)
Minden jót!
A kölcsön összege: 50 000 Ft
A kölcsön futamideje: 26 hét
Heti törlesztőrészlet:2850 Ft
Szolgáltatási díj 24 100 Ft
Teljes visszafizetendő összeg: 74 100 Ft
Ez nem 80%-ék, ha jól számolom. :)
Ha egy nagy banktól veszel fel 10 milliót 20 évre,mennyi a vége, kiszámoltad már? :)
Aljas rágalom!:) Nem a többszörösét fizeted vissza, "csak" kb +60-80%-át.
Minden jót!
Semmi jó mert a többszörösét fizeted vissza.
Az emberek nem gondolnak bele, hogy az a heti 6 ezer az havi 24 ezer. Nem hetente kapunk fizetést hanem havonta.
sziasztok, a Provident - tudjátok, gyorskölcsönöket adnak országszerte - főleg női, házhoz járó képviselőkkel dolgozik.
fontos lenne elérnem közülük valakit(valakiket), ha ismertek ilyet - vagy valaki az - kérem, küldjön nekem üzit. akkor már azt is megkérdezem, mi a tapasztalatotok az ilyen kölcsönnel kapcsolatban?
További ajánlott fórumok:
- A providenttől egy családon belül hány ember vehet fel kölcsönt egyszerre?
- Szerintetek egészséges dolog, ha valakit a párja (4éves kapcsolat) 2 óránként felhív? Ha dolgozik, ha nem.
- Szerintetek mit kellene tennem, ha a Providentnél nem csökken a tartozásom rendes törlesztés mellett sem?
- Hogy találjak meg valakit Spanyolországban, akinek csak a nevét, születési dátumát, és azt tudom, hogy melyik városban dolgozik?
- Mikor utal a Provident?
- Hol kaphatnék Nyíregyházán Mátrix hajfestéket, vagy ismertek-e olyan fodrászt, aki ezzel dolgozik?