Progeszteron szint alacsony! (beszélgetés)
Ha 34 naposak a ciklusaid akkor a 27. napon kellett volna progi szintet nézetni, mert ez így nem mérvadó. Egyébként alacsonynak számítana nagyon ha 28 napos ciklusaid lennének.
nmol/L és hosszúak a ciklusaim, 34 naposak k.b.
MI a mértékegység? Hány naposak egyébként a ciklusaid?
Sziasztok! Ciklus 22. napján 12,9 -es Progeszteron szint mennyire számít alacsonynak? Mi állhat ennek a hátterében?
Engem több meddőségis doki kezelt félre, nekik a céljuk, hogy mesterségesn csinálhassák. Én a helyedben elötte keresnék egy profi endokrin dokit aki kivizsgál és megnézi mi az oka a kevés proginak és azt kezeli.
Köszi az infókat, mindenképpen rákérdezek az orvosnál, h jó-e az nekem, ha mesterségesen érleli a tüszőt és repeszti meg! Bízom benne, h nem lesz tőle bajom....
Ezek az eredményeim, most lettek készen. A doki annyit mondott, h pótolni fogja progi hiányomat az inszem előtt. Remélem tudja a dolgát az orvos, bízom benne! Csak egy meddőségi orvos! :-)
Magyarul nicns peteérésed ezt akkor szoktuk használni, ha nincs tüszőrepedés, ennek oka van és kezelni kéne nem egyből stimulálni.
És nem kapsz tüszőrepesztőt? Nekem úgy fogant a kislányom, closty+tüszőrepesztő.
Peteérésem van, csak valamiért nem repedt meg(most ebben a ciklusban):-(
Pedig nagyon jó volna, ha mellénk állna a szerencse, mert inszemre készünlünk!
Ki kéne deríteni, hogy miért nincs peteérsed és azt kezelni.
igen:)
itt Csabán műtenek
azt sem tudom, hogy mit kívánjak, találjanak valamit vagy nem?:(
Fogalmam nincs, nem vagyok aneszteziológus :-D
akkor ilyen alacsony vérnyomás meg viszeres láb nem akadály?
Igen, akinek nem jó a szíve, ezért is kell a szívUh, bár Nekem csak EKG kellett altatás előtt mikor a mellemet műtötték, sőt a hiszteroszkópia előtt azt se csináltak, csak vérképet néztek+vizelet.
Annál nem tudom hogy oldják meg :-S
jaj a baleseted
bocsi már emlékszem
hát remélem alkalmas vagyok az altatásra
van olyan aki nem alkalmas?
az epidurált akkor adják, ha valamit deréktól lefelé műtenek, és nem nőgyógyászati, kivéve a császárt, legalábbis Én úgy tudom.
Nekem combcsontból vettek ki vasakat, akkor volt epidurál. Ezek alatt a műtétek alatt ébren van az ember, csak nem érez semmit derétól lefelé
na de én most elmegyek enni lányok, nagyon éhes vagyok sziasztok
akkor jó
10.én megyek az anesztes dokihoz
akkor lesz szív uh, ekg, vérvétel meg minden szar
nekem nem fájt a fejem és mondom este 7kor már vigan mentem le dohányolni, söt mikor kezdett múlni a hatása 1x felkeltem wc-re is. na az vicces volt.
Akkor csak altatnak :-D
Kézbe szuri és maszk, legalábbis Nekem így volt.
de igen altatnak
akkor nem kapok érzéstelenítőt nem?
De téged altatnak, nem?
Az nem olyan gáz
Nem fájt Nekem sem, csak rohadt kellemetlen h beledöfik a gerincedbe...grrr...a lényeg h utána még a fejedet sem lehet megemelni, mert akkor jön ez a fejfájás, amit Te is írtál. Én betartottam a nyugit, nem is fájt utána a fejem, bár kisbabával más, ott lehet felülnék. Én nem biztos h kérek epidurált majd szüléskor, mások is túlélték már érzéstelenítő nélkül.
gerinc mellé az első érzéstelenitő utána az epi a 2 gerinccsigolya közé.nekem nem fájt szerencsére, de van ismerősőm akinek elszúrták szülésnél nem csak a szülés volt fáájdalmasabb de 1,5 hétig olyan fejgörcse volt és a szoptatás miatt még csak nem is szedhetett be semmit.
hát epidurálnál a gerincbe szúrnak először egy érzéstelenítő injekciót, majd a rendes injekciót a gerinccsatornába.
altatásnál Nekem a kézfejembe szúrták az altatót+maszk
További ajánlott fórumok: