Profi Vaterázókat szeretnék kérdezni, mit jelent az alábbi? (tudásbázis)
Jóval olcsóbb, kevesebb, mint az 1/3-a.
És sok minden van, ami online teljesen ingyenes.
Ez egyszerű és nagyszerű lehetőség.
1 percen belül tudsz indítani akár éjszaka is.
Ez a CIB, de erről is faggasd ki a bankodat.
Igen.
Bármit és bármikor.
A legszebb benne, hogy azonnal élesítik, az én bankomnál legalábbis.
Menj be a bankodba, és kössetek egy olyan szerződést, hogy online tudd utalgatni a pénzedet.
Ott meg is mutatják, hogy hogyan kell, nem tudod elrontani, olyan progi van, ami segít.
Én ..--- viszonyban vagyok a géppel, mindent leírok, de biztos védőháló mögöttem a cib24, mert azonnal segítenek mindenben.
Az így utalgatás kb. 62 forint,
van a vaterának valami ingyenes, de azt még én sem ismerem.
Ha sokat "játszol" az online bankkal, akkor legyen telefonos értesítőd is, mert ahogy megérkezik a pénz, már indíthatod is a csomagot.
Sziasztok! Jaj de jó, hogy lett egy ilyen fórum is.
Én is kezdő vagyok még ezeken az oldalakon ezért én se sok mindent tudok ezekről a dolgokról. Párszor rendeltem már, nekem sajnos az utalásokkal vannak problémáim. Eddig mindig bementem a bankomba és onnan utaltam de ez így nekem elég gáz mert falun lakom és itt nincs bank. Neten csak az tud utalni akinek be van állítva ez a szolgáltatás? Na én ezekhez a banki dolgokhoz vagyok lüke.
Kezd izgalmas lenni.
:-)
Köszönöm a rám szánt időtöket és válaszaitokat,
nagyon szép Napot Mindenkinek.
/Fejvakarás/
Jól értem-e?
Meg akarok szerezni egy cuccot, de nincs időm napokig a gépnél ülni, akkor pl. erre a 2300 Ft-os cumóra beírok 2900 Ft-ot, és vígan kirándulok, hogy az enyém lesz, de hogyan tudom/tudják rejtetté tenni?
Így, aki most az én esetemben felül akarja licitálni a 3X licitálómat, ő honnan tudja, hogy mekkora összeggel viheti el?
De jó, hogy vagy,
már azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen nemtudomka. :-)
Én mindig így licitálok.:) Beírok akkora összeget, amennyiért nekem még megéri a cucc, és ha szerencsém van, annál olcsóbban az enyém lesz.
(Az Ön ajánlata kockába akkora összeget írhatsz be, amekkorát gondolsz.)
Csatlakozva az előttem szólókhoz, a Vatera a legvégén kiküldi a tényleges összeget amennyiért megvették az e-mail címedre, és azt is, kié lett a nyertes licit.
Én is szoktam hirdetni, de a "védett ajánlat"-ról még én sem hallottam. Ebben a témában még nekem is fejlődnöm kell. :)
Akármennyit is írt be, csak akkor növekszik a licit, ha valaki többet tesz rá.
keress rá úgy, hogy "védett ajánlat".
Feltettem a vaterára egy terméket, történetesen 2300 Ft-os kikiáltási áron.
3X licitált rá ugyan az a vevő.
Ez mit akar jelenteni,
és így mennyiért viszi el a terméket.
Kezdő vaterás vagyok, az összes szabályt elolvastam, de ezt ott nem találtam meg.
Gyakorlott vaterázó válaszát várom és köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Önadózóktól szeretenék kérdezni, az idén küldtem az első adóbevallásomat...az alábbiakban tud valaki segíteni?
- Mit jelenthet az alábbi idézet?
- Szerintetek mit jelenthetnek az alábbi Tarot kártya-lapok?
- Mit jelent magyarul az alábbi mondat?
- Anyukámat visszahívják a mammográfiás vizsgálat után, aki tudja, az alábbi lelet mit jelent, kérem segítsen!
- Covid antitestszűrés esetén mit jelent az alábbi eredmény?