Mit jelenthet az alábbi idézet? (tudásbázis)
Felettébb tájékozott és nagyon okos nő lehetsz. 😴
Olvass vissza, mielőtt válaszolsz!
Magadtól nem tudsz kérdezni,lopni kell? Azt tudod,a Citátumból,csak szerzői jogvédelem alatt, a név feltüntetésével hozhatsz el idézetet,vagy verset.
Ha ezt nem teszed szigorú büntetés elé nézhetsz.
Gondolkodás nélkül tanulni: felesleges vesződés; tanulás nélkül gondolkodni: veszedelmes.
Fordította: Tokaji Zsolt
Más fordításban: "Gondolkodás nélkül tanulni: kárba veszett munka. De tanulás nélkül gondolkodni veszélyes."
Tudás
Szerző:
Konfuciusz
Konfuciusz
más néven Kung Fu-Ce, ókori kínai bölcs
Figyelés
Még egy testi,szellemi fogyatékkal élő sem gondolja magáról,hogy selejt.Elfogadja magát olyannak amilyen.Csak téged korlátoz.Lehet,hogy agyadra ment a tanulás?
Forrest Gump is többre ment,pedig neki "csak"75 volt az IQ-ja.
Én is így vagyok vele:)
De közben azért minden "elismerésem" az övé mert rendesen állja a pofonokat:)
Szerintem is unatkozik. Még mindig nem tudom, hogy dolgozik-e vagy munka nélkül, semmit téve, tétlenkedve találja ki ezeket az agyrém fórumokat:)
KI KÉRDEZETT???
Ezrével vannak emberek, akik a "kapott" dolgokat szó nélkül feldolgozzák és rinyálás nélkül kiheverik.
Tanulás nélkül gondolkodni, olyan, mint az interneten olvasott dolgok alapján diagonosztizálni betegségeket.
Bár néha vak tyúk is talál szeget. :-)
Már a fórum témát olvasva tudtam ki írta ki a témát...:XD
Dredd barátunk fórumait én leginkább azért olvasom, mert jókat derülök egyik-másik hozzászóláson.:D
jaj nekem,
a ,,,nemisegydiplomával,,,ehhez segitség kell,
Ha állítólagos tanár létedre nem tudsz egy rövid szöveget értelmezni, akkor gáz van.
Vagy jobban meg kellene jegyezned az eddig írtakat... :D
Azt jelenti, ha bemagolod a tényeket anélkül, hogy értenéd mi miért van, az felesleges dolog.
Tudás nélkül teljesen butának lenni és úgy okoskodni meg veszélyes. Vagy rád vagy más emberekre nézve.
Pontosan azt jelenti ami oda le van írva.
Szükséges ezt magyarázni?
Hat szerintem..
Esz nelkül neki menni a dolgoknak felesleges,es a tapasztalat nělkül pedig veszelyes..
Szerintem ☺