Mi a véleményed az alábbi idézetről? (beszélgetés)
Emelt fővel, de boldogtalanul?
Ez marhaság!
Emelt fővel, de boldogan, ez már megoldás!
Nem az a boldogság, hogy kívánságaim teljesüljenek, hanem az, hogy a kudarcok ellenére sem vagyok hajlandó boldogtalannak lenni!
A valódi boldogság nem egyéb, mint az apró és nagyobb kihívásokra megtalálni a megoldást, és azok sikere adja a boldogságot!!!!!
LonalejIntell
Ne hajolj meg a sors elõtt, csak azért, mert az úgy kívánja. Célod van, s aki ismeri a célt, merje birtokolni a rávezetõ eszközöket is.
Ha mégis elgyöngülnél a cél elõtt, fordulj a szívedhez tanácsért. Egy kis késlekedés nem árt: ami hamar áll elõ, hamar a semmibe vész. Nincs jobb társ az erõs szívnél, mely a kellõ pillanatban átsegít a bajokon. Élj a szív törvénye szerint!
Akinek célja: a helyes élet – annak eszköze: az emberség. Tatiosz: A szív törvénye
Soha nem mondunk le a boldogságról!!
Nem ő volt az igazi királyfid!!!
Elengedés... Ettől leszel KIRÁLYNŐ!!!!
Az ember nem igen mond le a boldogsagrol , hacsak nincs arra kenyszeritve ? !
Akkor meg nincs miert buszkelkedni , szerintem.
Valahogy muszaly leplezni a tenyt hogy , el lettunk utasitva -:(
bocsi..! ha öszinte leszek, nem személyeskedés, az idézetböl azt hallom ki.., aki ilyesmiket mond másoknak, az egy öntelt beképzet ember, aki mások boldogságát lenézi és a saját életét, mindenki fölé emeli...
- ez az ember nagyon gyenge.
a másik: ha ilyesmit hallunk az azt is jelenti, nem tudnak a sikereinknek örülni, igy egy féltékeny kijelentéssé is.
Nem biztos hogy a büszkeség fontosabb a boldogságnál.
Tudni kell megbocsájtani is.Szerintem ehhez kell erő:a megbocsájtáshoz.
mi a véleményed az alábbi idézetről?
"Én képes vagyok lemondani a boldogságomról azért, hogy emelt fővel mehessek tovább az utamon, ennyi a különbség köztünk, és ezért leszek erősebb nálad."
További ajánlott fórumok:
- Használt-e valakinek az alábbiak közül bármelyik?:barátcserje, cickafarkfű, palástfű? Hogyan szedtétek, mikor?
- Egy kis tanácsra lenne szükségem. Főnök beosztott kapcsolat, mi a véleményetek az alábbi szituról?
- Egyedülálló nők! Mi a véleményetek az alábbiról? Készen kapott férfi, gyerekkel
- Mi a véleményetek erről az idézetről?
- Mi a véleményetek egy Osho idézetről
- Mi a véleményetek az alábbi napszemüvegről? Ti felvennétek?