Profi fodrászt keresek Miskolc és környékén! (tudásbázis)
Szia!
És azt megkérdezhetem, hogy a vágást hogy csinálta??? a végén szárazon puhított a hajadon...mármint hogy szárazon vágta, tépte??? mert ezt a műveletet idáig nekem csak egy fodrász csinálta, és ez a művelet nekem tetszik...elég sok hajam van, és igazán szépen csak akkor lehet ritkítani a hajat....
megkérdezhetem, hogy mennyiért vágta?
Sziasztok!
Én Tiszaújvárosba jártam egy mesterfodrászhoz(aki mellesleg testépítő)Versényi Miklósnak hívják(Szent István út 24.).Nagyon gyorsan és profin dolgozik,igaz néha el is kéri az árát,de szerintem megéri!!!!Mindenkinek ajánlom!
sziasztok!
Ez engem is érdekelne, ha tud valaki nagyon jó fodrászt!!!
szia én megnéztem de nem világos hogy hol ez a ládi telep ? a 67-es utvonalán van 2 ládi megálló is.
az egyik ládi fűrésztelep, a másik ládi utca. hol ez a fodrász?
Forrai Tímea szalonjának a címe:
3533 Miskolc, Ládi telep 7. fsz.
A 67-es busz épp vele szemben tesz le. Bárkit megkérdezel a buszon, tudni fogják, hogy hol kell leszállnod, szerintem nincs aki ne ismerné. Ha kocsival mennél, akkor nézd meg térképen. Sajnos a mobil számát nem tudom most megadni, pedig jó bejelentkezni, mert elég sokan járnak hozzá.
További ajánlott fórumok:
- Tudtok ajánlani korrekt fodrászt Budapesten vagy környékén?
- Tudtok ajánlani Pécsett, lehetőleg Uránváros környékén jó fodrászt?
- Olcsó és jó fodrászt keresek Budapesten! Valahol a VI., VII. kerület környékén tud valaki?
- 8. kerület, Blaha környékén tud valaki olyan fodrászt aki jó, és viszonylag olcsó is?
- Budapesten és környékén hol találok olyan fodrászt, aki aki bizonyítottan jártas az extrém hajvágásban?
- Dauerhoz értő fodrászt ajánlanátok Budapesten vagy a környékén?