Budapesten és környékén hol találok olyan fodrászt, aki aki bizonyítottan jártas az extrém hajvágásban? (tudásbázis)
5. Binky
2014. jan. 19. 16:05
Én a white hairrel jártam így, csak simán kihúzták, mint minden lánynak, pedig az én kerek arcomhoz pont nem illik.
4. Suesue
2014. jan. 18. 22:48
Az Oscar-ba ne menj, állítólag profik, de nem ájultam el 13.000-ért + Tápláló anyag 8.000-ért.
Nem mindig a név és a dizájn működik.
3. Binky
2014. jan. 18. 22:19
Budapest és környéke. :) Szentendrei vagyok, a környék is szóba jöhet.
2. Mion
2014. jan. 18. 22:15
Helyileg hol szeretnél? Melyik városban? :)
1. Binky
2014. jan. 18. 22:09
Olyan fodrászatot, fodrászt keresek, aki bizonyítottan (képekkel alátámaszthatóan pl. honlapon) érti a dolgát, jártas az extrém hajvágásban, hajfestésben. Nem mondom, hogy mindegy az ár, de nem kell nagyon extra fodrászatnak lennie:)
Most viszonylag hosszú, hullámos, viszont sehogy sem álló hajam van, színt és fazont is szeretnék váltani, és fontos, hogy jól álljon, karbantartható legyen.
Sok haj tetszik, de mivel nem értek a hajvágáshoz, nem tudom, hogy illene-e hozzám. Viszont ismeretlenül nem akarok bemenni egy fodrászatba, hogy tessék itt a hajam, csinálj amit akarsz.
Ötletek?:)
További ajánlott fórumok:
- Hol a legjobb élni Budapesten vagy a környékén, és melyiket nem ajánlod? (biztonság, közlekedés, zöld terület, oktatás, család...)
- Esküvőre keresek éttermet kb 50 főre Budapesten vagy környékén, tudna valaki ajánlani?
- Tudtok mondani körmöst Budapesten az Oktogon környékén?
- Szeretem a szép ruhákat. Hol lehet igazán szép anyagokat kapni Budapesten vagy környékén?
- Tudtok ajánlani korrekt fodrászt Budapesten vagy környékén?
- Ismertek olyan éttermet ahová kutyákkal is be lehet menni? Lehetőleg Budapesten és környékén.