Megvettem a sampont, de a balzsamom stb még nem ebből a termékcsaládból van úgyhogy fogalmam sincs, hogy mennyire jó. Majd ha kifogyok mindenből akkor megveszem a többit is. A sampont eddig 2x használtam,de semmiben sem különbözik a többi GK sampontól eddig, max az illata....az sokkal rosszabb:D
Mint említettem, én samponból és balzsamból jelenleg nem GK-t használok és próbáltam balzsam nélkül, de úgy nem értem el azt a hatást, amit vele együtt. Plusz nekem vastag szálú a hajam, szerintem ez hajfüggő is.
Én úgy 2 hónapja használom a fújós spray-t, jónak tűnik, viszont a tégelyes 1 perces pakolása nagyon jó, csak simán kell előtte balzsamot is használni!
Az én hajam nagyon xar...Festett, a vasalás miatt töredezik is, vastag szálú és sprőd (lenne, emiatt vasalom).
Samponját+balzsamját nem próbáltam, de amint elfogynak azok, amik most vannak, kipróbálom az egészet együtt.
Én tegnap vettem, nekem csak a sampon van, balzsamot rossmanos isana-t használok. Eddig a kettő együtt jó, de egy nap alatt nem lehet véleményt formálni.
Nekem kb. 2 hétig jó volt.Aztán a szokásos.Ugyan úgy törik a hajam mint szokott.Nekem festett fekete göndör hajam van.Nehezen kezelhető.Most mellé a Gliss Kur vajas pakolást használom és még jó.
Sziasztok! Szeretnék új sampont, balzsamot és pakolást venni. Az új Gliss Kur-ra gondoltam, ezért érdekelne, hogy kinek mi a tapasztalata:) Festett sötétbarna, töredezésre és kiszáradásra hajlamos hajam van.