Próbálta már valaki az XL-S-t? Tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok! Most használom második napja, eddig jó, nem vagyok éhes, viszont fitt vagyok és nem is fáradok!
napi egyet eszem reggel belőle! ha tényleg jó, akkor még este is be fogok venni belőle egyet! de csak a következő hónapban :)
szívesen.De ettől függetlenül te döntesz:)Csak én ott dolgozom,és látom,mik a visszejelzések.
Én a Dm-s turmixot ajánlom nagyon,tényleg elég jól eltelít:)Én is épp ma akarok venni:)
Az adipexrol hallottam, a nővérem annak idején szedte, hát úgy is nézet ki rővid időn belül.
Lehet nem marad más, össze kell szedni az embernek magát. de olyan nehéz..:-D
igen,tudom,én is lusta vagyok:)
De sztem egyik ilyen "szer" sem túl hatásos,ami igazán jó volt,az kicsit durva is,mint pl. a R.e.d.u.c.t.i.l...,a.d.i.p.e.x...ezeket meg már bevonták..na vajon mér?gondolom nem azért mert annyira jó hatást gyakorolt a szervezetre...
Valahol gondoltam, hogy csak egy reklám lesz.
Hát igen, mozogni kellene, csak sajnos én meg egy lusta ... vagyok.:-) Így próbálkozom, hátha..:-)
Nálunk a patikában van,viszik mind a cukrot,de nem sok jó a visszajelzés...Megint egy ujabb csodaszer...már mindenhonnan ez folyik.
MOZOGNI KELL...nem fogyózni,attól nem fog lemenni,vagy ami lemegy,az vissza is jön.
További ajánlott fórumok:
- Próbálta már valaki a flabélos edzőgépet? Flabélos test vibrációs edzőgép tapasztalatok.
- Kinek mi a tapasztalata a natúrkozmetikumokkal kapcsolatban? Valaki próbálta már a BIOLA termékeit?
- Napi 1 étkezéses fogyókúrát próbálta már valaki? Vélemény? Tapasztalat? :)
- Kipróbálta már valaki a Dida nevű gyógyszert candidára? mik a tapasztalatok?
- Magic Wind hajszárítóval tapasztalatok? Tényleg egy csoda vagy átlagos hajszárító menő reklámmal? Próbálta már valaki?
- Próbálta már valaki a zöldkávé kapszulát? Tapasztalat? (tudom, hogy csodák nincsenek)