PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Sziasztok !
Mi jó messze vagyunk Tapolcától, de azt hallottam, az államosítás ellenére nem kell sokat várni a bejutásra.
Igaz ez vajon?
Egyelőre tájékozódom csupán .
Köszi
Sziasztok!
Nem lett sajnos beültetés ,nem maradt életben az 1 db az 5dik napig..még egy kerdésem lenne..ilyenkor is meg kell várni a 3hónap szünetet? Leszívás volt beültetes nem.
Köszönöm
Sziasztok!
Tegnap volt a 2dik alkalommal leszívasom.4dbot tudtak leszívni amiből 1db ment el a mai napig..5naposan kertük vissza,mert a biologus szerint ha elmegy az az 1 az 5dik napig akkor nagyobb az esély a megtapadásra..
A kérdesem az lenne,hogy ha nem leszmeg a beültetes akkor marad a 4 ingyen alaklom(ugye egy már volt,ahol volt beültetes is) vagy beültetes nelkül is elment egy alaklom?
Köszönöm
Hello lányok!
FET+7 napon hcg eredménye <2. Ennyi volt, ugye?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy beültetés után továbbra is kell-e használni Lenzetto sprayt a Cyclogest kúp mellett. Dokim nem mondott semmit
Köszi
Szia! Két TB-támogatott lombik beültetés között el kell telnie 3 hónapnak, akkor támogatja a másodikat is a TB.
Hogy milyen hamar kezdődik az új stimuláció, az attól függ, hogy az előzőhöz készült eredményeid érvényesek-e még. Pl. 6 hónapon belüli hormoneredmények, stb.
Nekem volt olyan, hogy menstruáció 1. napján telefonáltam, kaptam időpontot 3 hét múlvára, aznap vettek vért (mert régi volt már a 21. napim), de eredményre nem vártunk, hanem fel is írták a gonapeptyl szurit, hogy kezdhetem is.
Még annyi, hogy ha 2 sikertelen lombikon túlvagy, akkor csinálnak immonologia + genetika vérvételeket is, de azoknak az eredmenye 1-2 hónap, és ha jól emlékszem, annak az eredményére sem vártunk az új kezdéssel.
Sziasztok! Segítséget szeretnék a fehérje adagolással kapcsolatban. Olvasom mindenhol h kell, de mennyit? Hány gramm nagyjából?🙄
És csak a leszívás után?
Pcos-em van, 9es amh-val. Szeretném elkerülni a túlstimulálást
A szurik átlagosan kb 4-5 hétig tartanak, persze egyéni reakcióktól függően elképzelhető akár 3-7 hét is szerintem.
A gonapeptylt először 14 napra (napi 1 db) szokták felírni. Ha megjön a következő menstruáció, akkor azért kell időpontért telefonálni, ha nem jön meg, de elfogy a 14 darab, akkor azért kell visszamenni, hogy írjanak még fel. Ha megjött közben a menstruáció, akkor 2-3 napon belül kapsz időpontot és a méhnyálkahártya vastagságától és a hormoneredményeidtől függően megmondják, hogy melyik nap indulnak a stimulációs szurik. Az első stimulációs szuritól kb 12-17 nap alatt el lehet jutni a petesejleszívásig. Ebben az időszakban gyakran hívnak vissza ultrahangra, követik, hogy hogy nőnek a tüszőid. Amikor már elég nagyok a tüszők, kapsz egy tüszőrepesztő injekciót, ezt percre pontosan időzítik a leszíváshoz képest (kb 36 óra). És itt vége is a lombikos szuriknak, ha csak valami más okból kifolyólag neked nincs szükséged egyéb szurikra.
Nagyon szépen köszönöm a választ! :) remélem, hogy minél előbb sor kerül rá majd.
És az injekciókról is beszélt a Doktor Úr, hogy először egy fajtát kell utána folyamatosan vissza kell majd járni ultrahangra, hogy hat-e és utána felír mégegy fajtát meg azután is majd még egyet. Meddig kell kb szúrni magam? Ezek hetes folyamatok?
Sziasztok! Tegnap voltunk konzultálni, illetve kielemezték a leleteinket. (Vérvételek, minta ételeket) (most voltunk második alkalommal.)
Kiderült,hogy a lombikot tudják csak lehetőségbe venni a leletek alapján. Annyit mondott a doktor úr, hogy jövő hónapban ha megjön a menstruációm akkor telefonáljak időpontért a recepcióra, illetve gyors elmondta miből áll a lombik kezelés (injekciók stb). Azt szeretném kérdezni, hogy esetleg van-e valakinek tapasztalata arról, hogyha telefonálok akkor kb mire kapok majd időpontot, mennyit kell várni? Hónapokat? Egyik ismerősöm volt (de ennek már 3 éve) és ő mesélte, hogy neki azt mondták akkor hogy 1 év a várólista. Köszönöm szépen a válaszokat!
Kinyomtathatod neki a lapot, vagy kérd el Tapolcán még. Én azt hiszem az előző terhességnél a nőgyógyásztól vittem neki vmit, talán rizikóbesorolást vagy mit 🤔 már 4 éve volt 🤪 De szerdán többet tudok, hogy mi kellet a védőnőnek.😉
Igen, így lehet a gyógyszer, csak meglepődtem, mert nem szóltak, hogy változott😬.
Biztos minden rendben lesz, csak nyugodtan, azzal teheted a legtöbbet ha bízol benne 😚
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..