Praktikákat tud valaki mivel lehet rávenni a babát a születésre?:-) (tudásbázis)
enyém is késett és majd 4 kilóval született, de semmi nem indította be.
fűszeres kaja, lépcsőzés, házasélet,...
Én Pesten a Bm-be szültem a 41.k héttől 2 naponta kellett menni magzatvíz vizsgálatra de mivel tiszta volt így nem avatkoztak közbe a természetre bízták.
És sokaknak ez a vizsgálat is megindítja hát nálam nem jött be:-(
az én fiam is 4,5-5 kilósra volt becsülve, rendesen be voltam sz...va, aztán 3 kilósan született meg :D
apát fűzd meg egy kis akcióra, vagy sokra, oxitocin szabadul fel amitől beindulhat a szülés. van homeopátiás bogyó ami segíti a tágulást, málnalevél tea., lépcsőzés. nekem semmi nem vált be :D
van bábakoktél is de szerintem egy normális anya nem issza meg ;)
szex! de nekem amúgy a zuhany hozta elő a rendszeres fájásokat:))) szvl irány a pancsi:) folyasd magadra a vizet és ha ki akar jönni be fog indulni...
amúgy 10nappal hordtam túl a lányom és 4030gr-mal született:))
Szia!
Engem befektettek túlhordás miatt. Kétszer küldtek el,úgynezvezett EST vizsgálatra a Klinikán. Emlőstimulációs teszt. Lényege: egy percig bögyörgeted a mellbimbódat (kend be vmilyen krémmel) két perc szünet. És ezt így kb. 20-30 percig. 40+2-re állítólag ez indította be a szülésemet két hete és 1 napja :) Elfolyt a vizem :) Gyors volt,de kemény. Első baba . :)
Fél hatkor este elfolyt a víz, 7-kor egyből 2 perces fájások jöttek, 23:25-kor kibújt a kisfiam :)
Nekünk is a szexet javasolta az orvos,azt mondta ebben az esetben apuka spermái tudják előcsalogatni a babát.De ne legyenek illúzióid,a bizarnál is bizarabb óriási pocakkal.:)
Hajrá!
Én anno 10 nappal hordtam túl a lányomat, az orvos azt mondta, hogy lépcsőzzek sokat, említette a szexet is:) A szülésznő meg azt mondta, hogy ne nagyon egyek.
Hogy mi használt, nem tudom, de végül is 10 napos késéssel megszületett.
További ajánlott fórumok:
- Nyugdíjas élet - ügyek-bajok, tapasztalatok, praktikák
- Ki milyen praktikák alapján tudja beosztani úgy a konyhapénzt, hogy ne érezze hóvégén azt, hogy megfullad a nadrágszíj szorításától?
- Sütés főzés praktikák fortélyok
- Férfi partnerem nem hajlandó velem házasság előtt ágyba bújni. Mivel lehetne mégis rávenni?
- Kislányomnak székrekedése van próbálkoztam már házi praktikákkal de mivel eléggé válogatós cseppekre gondoltam de melyiket adhatom!!?
- Szőke-melíros haj ápolása, mivel? Tippek, praktikák ....