Pozitív lett a tesztem:) Elmentem dokihoz ez áll a leletemen: Rendesnél nagyobb uterus, uterus afv-ben 10 mm-es endom? Szerintetek? (beszélgetés)
Na ne már!
Mind a 3 babó elment?
Hát akkor már tuti, hoyg megmaradnak mind a hárman... :)
Gondolom a részleges abortusz nem jut eszedbe!?
Sziasztok lányok!
Rég jártam erre:(A héten szerdán voltam ultrahangon és képzeljétek el spontán 3-as ikreket várok:)))Most örülök is meg félek is...
:)
Szia!
Ez nagyon jó,gratulálok,bár még egyenlőre halkan:)
Sziasztok Lányok:)
Ma voltam ultrahangon:)Képzeljétek el két petezsákot látott a doki:))
Te jó ég, akkor az előző elég balfék lehetett...
Gratulálok, vigyázz magadra:)
Egy jó tanács apró betűvel: mindig kérdezz meg mindent, beszéltesd a dokikat, mert én is azt hittem, hogy majd mindent mondanak maguktól - én most vagyok 17 hetes - de hát egy csomó minden elmaradna, ha nem járnék utána....
Szia!
Neked is köszönöm szépen:))
Szia!
Gratulálok!!!
További ajánlott fórumok:
- A munkáltató köteles visszavenni GYED után abba munkakörbe amiből elmentem?
- Munkanélküli lettem, kínomba elmentem 2 hónapja egy ingatlankövetítő irodába értékesítőnek. Sokan lenéznek emiatt. Tényleg ciki ez a szakma?
- Mentett kutya, ha itthon vagyok jól viselkedik. 1 órára elmentem, felugrált minden szekrényre, mint a macskák. Erről hogy szokik le?
- Mit jelent ez a leletemen?
- Nőgyógyászati citológiai leletemen ez volt: NEGATÍV, METAPLASIA. Aki kapott már ilyet, annak hogyan kezelték? Akkor ez most mégis pozitív?
- P3 gyulladást találtak, ascus van a citológiai leletemen. Ki tud erről valamit? Mennyire veszélyes ez?