Pozitív lett a tesztem! Biztosan állapotos vagyok? (beszélgetés)
Tudod mit?? Gratulálok!!!
Örülj picikét, de a nagy boldogságot tartogasd az első ultrahangra!! 💖
Nálunk is így lett baba.
Feladtuk.
Persze, hogy lehetséges. Az esély lehet, hogy kicsi volt, de mindig csak 1 spermának kell top formában lenni, hogy összejöjjön a varázslat.
Igazán örülni majd akkor érdemes, ha orvos is látta, de két pozitív teszt azért már jó jel szokott lenni. :)
3,5 éve próbálkoztunk Párommal, ő elment kivizsgálásra ahol közöltek hogy annyira kevés a sperma szám hogy felejtsük el hogy természetes úton gyerekünk lesz. Esélytelenek nyugalmával nem védekeztünk. 10 napja késik a mensim, ma csináltam egy tesztet de kb arra hogy jaj úgysem lesz semmi hat nem lehet .. és pozitív !!!!! Csináltam még egyet és az is... ez lehetséges?? Szabad örülni ? Ez egy csoda lenne! A nőgyógyász egy hét múlva adott időpontot... addig
Megesz a fene..
További ajánlott fórumok:
- Pozitív lett a tesztem:) Elmentem dokihoz ez áll a leletemen: Rendesnél nagyobb uterus, uterus afv-ben 10 mm-es endom? Szerintetek?
- Az egyik tesztem pozitív a másik negatív lett
- Pozitív a tesztem?
- Teherbeesés...tesztem pozitív, de előtte megjött, szerintetek reménykedhetek?
- Pozitiv lett a tesztem, készitgetjük a fészkünket mit csinálhatok?Mi az amit én is birok emelni?
- 15 hónapos fiam meg szopizik, a terhességi tesztem pozitív lett. Lehetséges ez?