Az egyik tesztem pozitív a másik negatív lett (tudásbázis)
Semmi gond, mi meg nyaralásban voltunk a férjemmel. ☺️☺️
Nagyon örülök neked!! Nagyon megérdemlitek a babát ennyi idő, és kezdeti izgalom után. ☺️
Milyen szuper, klassz, hogy már mocorog is és már a neme is sejthető. 😍
Akkor pont a “feladásnál” érkezett ezek szerint a pici?
Bocsánat,hogy eltüntem csak még mindig nagyon be vagyok zsongva🥰 igen már mocorog a drágám a doki azt mondta ,hogy nagyon gyorsan nő ,pénteken voltam uh-n eddig úgy néz ki ,hogy kislányunk lesz🥰🥰🥰
13 hónapja próbalkoztunk,úgyhogy most hatalmas az öröm!❤🙏 Mikor már kezdtük reménytelennek látni akkor jött a kis csodánk❤
Jaj, de jó!! Gratulálok neked. 🥰🥰 És érzel odabent valamit?
Mikor mész majd legközelebb?
Meddig próbálkoztatok a picivel?
Fantasztikus az egész!! Nagyon örülök neked, ez igazi siker story. ♥️♥️
És hanyadik hétben vagy most? Láttad a kis pöttöcske babádat az ultrahangon?
Awww, annyira örülök!!! Gratulálok neked!! ♥️♥️ Szuper, hogy végig kitartottál és szereztél magán orvost. Csodás hír ez, vigyázz nagyon magadra és a picikédre.
Mikor lesz a következő vizsgálat? Vagy mész akkor majd az állami dokihoz is?
Sziasztok! Betudtam jutni egy másik magánorvoshoz a mai napon. És mostmár van okom az örömre! 5 hetes a babóca a pocakomban!❤🙏 Nem értette az orvos sem,miért nem mutatja a teszt ,de ultrahangon szerencsére már látta,hogy bizony ott baba van😊 A vérzés sem volt probléma ,azt mondta előfordul az első hetekben,akár a beágyazódás után is jelentkezhet pecsételő vérzés.
Köszönöm mindenkinek aki segített akárhogy is,ennél boldogabb nem is lehetnék!❤
Amúgy ez elég jó ötlet. Sajnos muszáj lehet néha kamuzni, a jó cél érdekében.
Nem tudsz eljutni kórházba vagy valami?
Tényleg mondhatod, hogy erős pozit teszteltél x napja. Ha meg kérik, elmondod, fogalmad sem volt, hogy vinned kell. Ha elég határozott vagy, csak megvizsgálnak.
Sajnos a szükség néha törvényt bont.
Sok mindentől. Én a 12.hétig végig pecsételtem, ártalmatlan hematóma okozta, ami szépen felszivodott.
De utalhat komoly bajra is. Ezt csak orvos tudja megmondani.
Én, ha vért látnék, kocsiba vágnám magam és bemennék a legközelebbi nőgyógyászati ambulanciára, egy kegyes hazugsággal bemondanám, hogy erős pozitív lett a teszt, és csináljanak egy UH-t.
Ennyi nap késés után normális esetben már látható a petezsák.
Magán laborokban aznap megvan a HCG. Esetleg nincs a közelben egy Synlab, Centrumlab, vagy bármilyen magán hely?
Én pl Medicover klinikán nézettem, de valamilyen központ szinte minden nagyobb városban van már. Nem is kell korán menni, mert nem éhgyomri vizsgálat.
Kb 3000 Ft.
Ha a dokinál úgy érzed jónak, szerintem kérd a hcg vérvételt mindenképp!
Az meg szokott lenni 1-2 munkanap alatt, és talán fel is töltik ügyfélkapun.
Mondjuk nálad közel két hetes mensi csúszás is van, rosszullét is… nagyon drukkolok, h baba legyen!! 🙏🏼🙏🏼♥️
Ha petezsákot nem is látnak, megvastagodott nyálkahártya utalhat terhességre. Azt látják.
De igaza van az előttem szólónak, labor mutatja. Hátha el tudnak majd küldeni laborba.
A tesztekhez, saját eset:
Egyik fajta teszt 30. ciklusnapon, reggeli vizelet, erős pozitív.
Másnap, 11 óra körüli pisiből másik fajta, de ugyanolyan erős teszten alig látszik valami az előzőhöz képest.
Következő nap, bétaHCG 1380 :)
Ennyit a tesztekről.
A 22-i orvos időponttal meg az a baj, hogy ott mèg vagy látszik valaki, vagy se. Még az úgy éppen a határán van a dolognak. Csak egy labor kellene….
Ohh értem, értek mindent. 😢😢Nincs valami lehetőséged, hogy bemenj kórházba sürgősségivel? Most csak ötletelek.
Mennyi idő volt az első két teszt között? Az első halvány csík volt, vagy látszott.
Nekem volt egy kémiai terhességem, hétfőn látszott a halvány csík, ami csütörtökig erősödött. Aztán szombaton halvány lett, majd következő hétfőn már alig látszott. Teljesen negatív viszont csak majd egy héttel volt, akkor csináltam az utolsó tesztet.
Viszont, nekem a halványodás után meg is jött. Vagyis hét napot “késett”.
Nem tudom, hogy ez mennyi info így neked, de hátha
További ajánlott fórumok:
- A pozitív gondolkodás negatív hatása, avagy: hogyan ne gondolkodjunk pozitívan
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Pozitív lett a tesztem:) Elmentem dokihoz ez áll a leletemen: Rendesnél nagyobb uterus, uterus afv-ben 10 mm-es endom? Szerintetek?
- Negatív - pozitív hirdetések - Írjunk véleményt...
- 5 napja késik a mensim, az első teszt halvány pozitív, a második negatív. Terhes vagyok?
- Lett egy halvány pozitív tesztem és 2 negatív. A pozitív becsaphatott?