Pozitív hozzáállás. Hogyan, amikor nem mozdulnak előre a dolgok? (beszélgetés)
Megvolt a saját vállalkozásomhoz minden, már csak arra vártam, hogy elmuljon a derék fájásom.
A következő kép az, hogy itthon fekszem, sürgősségi kiszakadt gerincsérv műtét után. Járni nem tudok. Nem sántítok hanem fekszem.
Teljesen lebénult a jobb lábam.
Nagyon akartam a munkám, erre tessék. Végre ott álltam az életem kapujában, a sikeres emberek közé tartozhattam volna. Erre nah.
Havi 5 ezerből kell élnünk anyummal. Én bízok, hogy fogok tudni menni, de az idegenek idő kell.
Szóval van a pozitív gondolkodás, van a pozitív és erős akaratú ember, és ne feledkezzünk meg arról a valamiről, amit szimplán csak sorsnak emlegetunk. Megirt könyvek, ilyesmi.
Mert minden a kezemben volt, és valaki azt mondta, állj, ne tovább. szóval akkor hajrá, lehet képzelegni aztán örülni vagy sírni.
A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk.
Paulo Coelho
:))
... áthidaló hitel... nemtom pont mit takar, de hallottam ilyent. Családból valakitől, amíg nem tudjátok eladni az autót? ... gondolom átrágtatok mindent... nemtom... várakozz... ha tényleg, az a TI AUTÓTOK, akkor megoldódik, ha nem, akkor tán jobb is... :)
Gyenge vigasz tudom, de általában utólag derül ki, hogy mi miért történt...
Nem pasi :D
Párom kistehert akart és találtunk is egyet, ritka mint a fehér holló, egész európában nincs most ilyen. Körablakos Iveco, állítólag elnyűhetetlen. Hogy ne csússzunk le róla lefoglalóztuk, de hogy el is tudjuk hozni el kell hogy adjuk a kocsinkat. Rendes, kultúr autó, nem is a luxus kategória. Egyszerűen bárhogyan hírdetem nem mozdul a dolog.Az óra meg ketyeg vissza és padlóra vágná a kasszát, ha elúszna a foglalónk. Próbálok pozitív maradni, de már egyre nehezebb. Ötletek?
Ha pasiról van szó, akkor felejtős az ipse, a nőként már energyt feccöltél bele:)
Energyt akkor feccölünk bele a másikba, ha már mellettünk van:)
További ajánlott fórumok:
- Pozitív hozzáállás és ezzel a jó bevonzása!
- Pozitív és negatív dolgok a mai fiatalsággal kapcsolatban
- Dícséret - magadnak, másoknak, a pozitív dolgok ereje
- Pozitív hozzáállással a mellrák ellen!
- Melyek azok a dolgok, amelyektől jó közérzetet, kellemes megjelenést, pozitiv kisugárzást éreztek?
- Daganat utáni élet, tervezés és pozitív hozzáállás