Kedves Syria! Ha 50 éves vállakozó leszel neked sem fog sem az idő sem a penz számítani hanem a minőség és az igazságod :) természetesen megírom, hogy döntött a fogyasztóvédelem :)
Annyit mondott, h ez eredeti európai póthaj... Ennyivel ő ezt lezártnak tekintette én viszont nem.. Ezért fogok lépéseket tenni az ügyben, de bízom benne, h fogyasztóvédelem segít kideríteni a póthaj eredetét!
Ezt a bunkó hozzászólást Mellőzd !!! Ha nem tudsz értelmes választ adni. Megtehetem h kifizetek 173 ezret nem az ára volt a probléma hanem a póthaj minősége !
Sziasztok 173 ezerért vettem felrakással festéssel együtt .. Első hajmosás után borzalmas lett nyúlik, málik.. A hölgy aki felrakta európai hajat ígért de nem hiszem el h ilyen silány minőségű lenne.. Hétfőn megyek ügyvédhez és viszem tovább a NAV es a fogyasztóvédelem felé az ügyet. Képekkel tudom bizonyitani, hogy a festék sem áll meg rajta.. Ezért szerettem volna róla plussz egy papírt is, h 100% osan tudjam igazolni az igazam és foglalkozzanak a panaszommal. Akinek van még ötlete hol lehet ennek utanna jarni azt előre is koszonom!
Kérhetsz talán genetikai vizsgálatot, ami az emberi fajra utalhat, de nem tudom, hogy hol és mennyiért. A fogyasztóvédelem csak akkor foglalkozna veled, ha minőségi kifogásod lenne a vásárolt termékkel kapcsolatban.
Viszont ha valódi haj, akkor elvégezhető a genetikai vizsgálat.
Egyébként rajta van, hogy európai minőségű? Ha igen, és te kételkedsz, akkor lehet foglalkozna veled a fogyasztóvédelem a bevizsgálást illetően. Ha érdekel, akkor egy próbát megér! :)