Térdben lévő porckopásra elég az injekciókúra? (tudásbázis kérdés)
Elég, ha az indító hsz-t elolvasod.
Ez az oldal nem a porckopásról szól? Hogy kerül ide láthatás téma?
Ha az apa rendes, akkor hét közben is lehetővé tenném a láthatást,ha éppen úgy ér haza.
De azt tényleg nem értem, hogy anyaként nem tartasz igényt a hétvégékre, hanem ennél az "anyós térde kalácsa" is fontosabb.
Azt írtad korábban, nem is tudtad, hogy a kötelezőn felül is kapott oltást, csak miutánmár megkapta. Ha ott voltál, hogyhogy nem tudtad?
Na mindegy, ne válaszolj. Nincs értelme.
Anyósnak meg műtét kell.
Még jó, hogy a nagyanyját szereti a gyerek, ha ott van minden hétvégén és kapja a sok cukros szart.
A te dolgod, mit csinálsz, én csak csóri kölyköt sajnálom.
Ha a saját tulajdonomról egy idegen (oda be nem jelentett személy) nem akar elmenni, a rendőrök kitessékelik. Ez tény és tapasztalat.
Te most tènyleg nem èrted decemberbe 5 èves lesz a gyerek.Csemő korába kapta ezeket az oltásokat ès egyèrtelmű,hogy nem pèntek dèlután kapta mindig.Föleg minden oltasnál ott voltam.Ahogy a nagymama is innen tudta,hogy mikor kapja ( kapta) a következőt.Meg azt go dolod,hogy eddig nem küldtem el melegebre,se háromszor is,de semmit nem èrtem vele.A gyerek apikájával ,kb : 10 hónapja nem vagyunk együtt.Igy tudja látni a gyerekèt a szüleinèl hètvègèn már ha haza èr addigra ugyanis nemzetközi kamion sofőr.De igen mikor hozza mama vasárnap a gyereket hoz öszibarack levet,gumicukrot,na ezek itthon mindig a kukába landolnak.
Azért fura, mert az elején írtad, hogy a gyerek ott bármit megtehet, és annyi édességet és cukros vackokat kap, hogy már sok foga rossz.
Most meg véded ezt a helyzetet.
Pedig tudtodon kívül adatja be az oltást a kicsinek, és beszéli meg a következőt. Én elhiszem, hogy ez belefér a péntek délutáni rendelésbe, de ritka az olyan orvos, aki péntek délután is rendel.
Azt is furának tartom, hogy ezek szerint még neked kellene külön kérned, ha a hétvégét a lányoddal együtt akarnád tölteni. De ha nálad megszokott dolog, hogy a munka és az ovi mellett alig látod a saját gyerekedet, akkor ez is rendben van.
Viszont ettől a mama térde nem fog javulni, és ha a szakorvos is a műtétet javasolja, akkor az a megoldás.
De ki irta,hogy más vitte orvoshoz a nagymama volt ott meg èn.Rendőre ne vicceljml már a rendőrök akkor mennek már ki ha vèr folyik.Amugy meg ha nem engednèm.ki a gyereket hètvègère lehet belebetegedne a gyerek mert imád ott lenni.Persze jól kibaszunk vele.Nagyon szereti a nagyanját attol függetlenül,hogy sajnos ilyen.
Szegény gyerek. Jól kib..sztok vele.
Ha a nyakamra járna, rendőrrel vitetném ki a portámról, ha nem megy önszántából.
Én a helyedben már réges-régen leállítottam volna az "anyósodat". Bíróságon elintéztem volna az egyedüli gyerekfelügyeletet, az apának max. láthatás.
Ezek után, mint a gyermek édesanyja és törvényes képviselője, megtiltanám az ovinak, hogy másnak kiadják a gyereket, ill. a gyerekorvost is a helyére tenném! Ha fű-fa-virág viszi a gyereked oltásra, akkor bármit bead neki?? Milyen jogon??
Igen minden hèten ez van.kb 2 èves kora óta.Addig Gyálrol miotta megszületett 2 naponta jött hozzánk ès reggeltöl estig nálunk volt.Ès nem tudtam erröl sem leállitani róla.ezt kb 6-7 hónapig csinálta akkor már mi is kitudtuk vinni hozzájuk hètvègèn persze csak 1 nap aztán hoztuk is haza
Köszi szèpen a kedvesègeteket! Bocsi,hogy itt ország- világ elött nem fogok mindendent leírni.Csak egy kèrdèst tettem fel az elejèn.
Veled is csak többen vagyunk.:(
Nem az anyosom,sőt már a fia sem a párom.Nem tudom milyen kibuvokat keresek!? Amugy itt valaki kèrdezte,hogy hètköznap is elviszi- e.Nem Pèntek dèlután megy èrte az oviba ès vasárnap este kapom vissza a gyereket.
Nagyon nem mindegy, ki az az orvos, aki injekciót ad, és milyen anyagot.
A nejem évente kap egy injekciót, és tud lépcsőzni..na nem kettesével, de felmászik. Műtétről hallani sem akar.
Akkor hét közben is elviszi?
Akkor miért hagyod, ha ennyire ellenszenves?
Akkor izgulj anyósodért, ha már így hívod.
A francot sem érdekled tovább, mindig kibúvót keresel....nem is értem, mit akarsz/tál?
Semmit nem kell aláirni.lehet,hogy most már kell.Amugy nem válltunk el a gyerek apjával mivel házasok srm voltunk,de akkor mèg együtt voltunk.A másik meg az,hogy a nagylanyom 14 èves az ő apjával 8 ève nem vagyunk együtt.A húgáèk Bècsbe èlnek ès nem kell papirt aláirnom,hogy kivihetik.Mikor Los Angelesbe mentek akkor igen alá kellett irnom papirt.
Ez sántít, mert a nem kötelezőre szerintem alá kell valamit írni, a SZÜLŐNEK! Ha elváltatok, akkor nem az apa, hanem aki a felügyeleti jogot gyakorolja.
Semilyen èresitèst nem küldenek elöre megmondja a doktornő mikor az ember viszi a gyereket olásra,hogy legközelebb mikor kell vinni.Mivel a nagymama ott volt minden oltasnál igy mindig tudta mikor lesz a következő.Gondolom mama meg felhivta a doktornőt ès megbeszèlte veke,hogy a nem kötelezeőeket is kapja meg.
Nekem is kopás van a térdemben, alig tudok lépcsőn menni. Szedek porcerősítőt, pl Jutavitost és szinte teljesen elmúlik a fájdalom. Vagy hyaluronos, kollagénes táplálék kiegészítőt. Mindig használ.
Ma már nem úgy megy, hogy értesítést küldenek, mikor vidd a gyereket?
És hétvégén vitte az oltásra?
Ha ennyi pénze van, akkor fogorvoshoz is ő vigye el a kicsit, mert a tejfogakkal is kell foglalkozni.
Legalább meghallgatja, mit hibázott az üdítőre meg a cukorra szoktatással.
Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél, de igazából az apai láthatást tényleg le lehetne tudni másképpen is. A nagyszülői láthatásnak sem így és nem ilyen sűrűn kellene zajlania, ezt esetleg meg tudnád beszélni a gyámhatóságnál. Káros befolyással vannak a gyerekre. Neked is jogod van a hétvégékre a kislányoddal.
Hiába szóltam a doktornönek nem èrdekelte gondolom a mama adott a doktornönek pènzt.
Sajnálom, hogy Nálad nem sikerült megfelelően a műtét. Van indok arra, hogy miért lett rosszabb? Mondtak valamit?
Hogy vitte el oltásra a gyereket? A védőnőnek már az első alkalom után szóltam volna.
További ajánlott fórumok: