Pisilés közben iszonyúan görcsöl a hasam. Mitől lehet? (tudásbázis kérdés)
Voltam dokinál!!!
Kiderült hogy csak egy csúnya fölfázás...
CSIKITA!
Ugye voltál dokinál?
Szia csikita!
Na, voltál dokinál? Mit mondott? Ha nem nagyon magán jellegű, akkor leírhatnád tanulságként...Remélem nem olyan komoly.
Nekem múlt héten kezdett görcsölni pisilés közben, 4 napig húztam, míg végül szombat este 11 óra tájékán bementem Jánosba, mert már szinte sírtam a fájdalomtól. Orvos 2 (!) pers alatt megvizsgált ultrahanggal és azt mondta szeméremtáji gyulladásom van, ami felment a húgyútakba, mitől azt nem tudja, bármitől lehet. Kaptam egy receptet, fél tablettát szedtem be és már reggel nem volt semmi bajom, még 2 napig szedtem, naponta 1 tabi!
Lecseszett a doki, h miért nem azonnal mentem, heéyette 4 napig szenvedtem... tanultam az esetből!
Igazad van és holnap elmegyek....
Egyébként köszi..
Mióta mondjuk, hogy menj el orvoshoz?
A gyulladás az EGÉSZ szervezetedbe széthúzódhat! Ez a 10 nap késedelem nem biztos, hogy 10 nap alatt meg is fog gyógyulni neked!
Mond el az orvosnak, hogy MIÓTA van, milyen tünetekkel (szúr, csíp, fáj, görcsöl, láz...), hogy megfelelő gyógyszert írhasson fel!
Köszi !
Mindenkinek a tanácsot és bocsi hogy nem válaszoltam de nem volt idöm.
A medveszőllős teát kiprobálom!!
Pisilés közbe iszonyúra el kezd görcsölni a hasam de úgy nem tudom mitöl !
Lehet hogy nem iszok eleget:
További ajánlott fórumok:
- Tegnap seduxent kaptam mert görcsöl a hasam, 12 hetes terhes vagyok! Nem árt a babának?
- 27 hetesen görcsöl és keményedik a hasam! Doki szerint megrövidült a méhszáj! Hasonló tapasztalatok?
- Segítsetek! Mi lehet a bajom, ha elkezd szúrni a gyomorszájam, hányingerem lesz, görcsölök, megy a hasam?
- Fogamzásgátló mellékhatása? Most, hogy újra szedem, vérezgetek, és görcsöl is a hasam.
- 2-án kellene megjönni, ma kb. fél óráig annyira görcsölt a hasam alja, szerintetek mi lehetett, lehet babáról szó?
- 8 hetes várandós vagyok és iszonyúan görcsöl a bal petefészkem! Ez normális, lehet erre valamit bevenni?