8 hetes várandós vagyok és iszonyúan görcsöl a bal petefészkem! Ez normális, lehet erre valamit bevenni? (tudásbázis)
2. Anne33 (válaszként erre: 1. - Sheffieldibabamama)
2011. júl. 19. 11:09
Szia!
Magnézium. Magne b6, vagy magnerot inkább, a kórházban is ezt adnának. Sőt nekem nospa-t is adtak a kórházban mikor fájt a hasam, igaz már 30.hetes terhesen, nem tudom hogy az első harmadban szabad-e szedni.
Ha vérzést észlelsz, akkor azonnal irány az ügyelet!
De reméljük erre nem kerül sor.
1. zsizsmizs
2011. júl. 19. 09:41
Nekem is voltak kisebb görcseim, szurkálások, húzódás. Sokan panaszkodnak erre. Nekem a védőnő azt tanácsolta, hogy szedjek 3x1 Magne B6-ot (ez kb 150 mg magnézium/nap ha jól látom a dobozon). Nekem segített.
De ha annyira kellemetlen tényleg jobb, ha elmész vele az ügyeletre.
Ja, és ami még segített, az a hason fekvés.
További ajánlott fórumok:
- Pár napja fáj a bal petefészkem! Tegnapelőtt majdnem összeestem a fájdalomtól!Nőgyógyászhoz kéne mennem?
- Hétfőn húzták ki a fogamat, a húzás helye az óta is iszonyuan fáj. Járt már valaki igy?
- Mitől lehet erős alhasi fájdalma egy olyan nőnek, akinek el van távolítva mindkét petefészke és a méhe?
- Folyamatosan fáradt vagyok, ha alszom még fáradtabb leszek, fáj a derekam görcsöl a petefészkem, puffadt vagyok, hányingerem van mindentől!?
- Pisilés közben iszonyúan görcsöl a hasam. Mitől lehet?
- Szinte a rosszullét kerülget, úgy görcsöl a bal petefészkem, és fáj a hasam alja! Mi lehet ez? Lehet felfázás?