Pink or blue- az új gyorsteszt (beszélgetés)
Nagyon drága a teszt. De én megcsináltatnám!:) Most 7hetes vagyok, és nagyon kiváncsi, de persze mindegy,hogy fiú vagy kislány. Csak akkor már ÚGY gondolnék rá! :)
De biztosan vannak akik vissza élnek ezzel a lehetőséggel. :(
De sok estben előnyei lehetnek pl: olyan családokban ahol a fiú baba örökölhet csak egy halálos betegséget a kislány nem. Nah, ott engedélyezném. Könyebb 8hetesen elgyászolni a babádat, mint 8évesen:(
De azokat a szülőket nem értem akiknek van mondjuk 2lányuk és cak akkor vállalnának 3. babát ha az fiú lenne és ezért akár abortuszra is befeküdnének. Ezt nagyon elítélem!
Szerintem is egyértelműen arra megy ki a dolog, hogy aki nem akar egy bizonyos nemű gyereket, annak legyen ideje elvetetni. Csak azoknak nem mindegy, a 6. vagy a 16. héten tudják meg a gyerekük nemét. Amúgy tudtommal Magyarországon a 12. vagy 14. hétig az orvos el sem árulhatja a szülőknek emiatt a gyerek nemét, még ha esetleg meg is tudná állapítni, pont azért, hogy ne ez legyen az oka az abortusznak.
A 40 éven felülieknek pedig tudtommal nem kötelező a magzatvíz-vizsgálat, amivel kiszűrik a Down-kort, csak éppen mindenki azt hiszi. Több ismerősöm is szembeszállt az orvossal, hogy márpedig nem megy el a vizsgálatra, mert így is, úgy is megtartja a babáját. Különben sem hiszem, hogy bárkit is kötelezni lehet egy olyan vizsgálatra, ami 1 vagy 2%-os vetélési veszéllyel jár.
mi az h "annyi ideig mutatja"?
MEgveszi ezt a nő a 6-7. héten kiderül kislány (70 000FT)
MAjd pl. 20.héten megmondja dokija, hogy kisfiú...akkor?:)
ezek szerint van uj hired! :D
kivancsi vagoyk ki lesz az a marha aki vesz ilyet
"Mivel azonban a terhesség első heteiben az ébrény (embrió) örökítő anyaga csak nyomokban fordul elő a kismama vérében, egyes szakértők kétségbe vonják a nemrég kifejlesztett eljárás megbízhatóságát. "
Mégis:)
nincs is rá szükség
(annyi a teszt ára)