Pikkelysömörre milyen tusfürdőt lehet használni? (tudásbázis kérdés)
Ismeri valaki a pikkelysömör "pöttyös" változatát?
Irnátok nekem privibe rola...
Azt nem mondanám hogy:meggyógyítja a pikkelysömört,jó lenne:((
De legalább ezek nem allergizálnak,kímélik a bőrt.
Ha fejbőrön is vannak pikkelyek/nagypapámnak-aki már sajnos nem él-ott is volt/,akkor érdemes kipróbálni a Nizoral sampont,ezt annak idején orvos ajánlotta neki.Csak sajna elég drága,patikában lehet kapni...
És ezektől a tusfürdőktől múlik a pikkelysömör??
Én a Sanex tusfürdőt ajánlanám,szappanmentes,PH semleges.Testvérem súlyos pikkelysömörben szenved,évek óta ezt használja.
De jó a Neutralia is....
Nekem is ő kellett volna, de már nem tagja a Hoxa portálnak. Csak kíváncsi lettem volna, mitől múlt el neki teljesen.
Segítesz? az én fiamnak is ez van. köszi, emese
Miért van az, ha tanács kéne, az a személy már nem tagja a Hoxa portálnak áááááááááááááááááááá
Nem tudom, milyen tusfürdőt, de nekem is volt pikkelysömöröm kiskoromban, s anyukám csukamájolajjal mulasztotta el - örökre. Azt mondta, külsőleg is, belsőleg is használta. Nagyon hálás vagyok neki ezért, s hátha máson is tudok segíteni ezzel az ötlettel...
Sziasztok!
dr.Nona termékeket használok.
sziasztok! ez a szer nekünk is bevált a diprosalic-oldat a fejre a legjobb nem zsirositja a hajat és tényleg hatásos
Sziasztok! Nekem 17 éve van pikkelysömöröm. Számomra a legjobb tusfűrdő és testápoló a ROVAL termékei voltak.
Boccs,elfelejtettem,ha érdekel,hogyan kezeltek,priviben kereshettek,itt nem akarom reklámozni.
Én is szenvedtem ebben a betegségben,de teljesen elmúlt,teljesen tünetmentes lettem,immár több,mint 30 éve,csoda történt.Ez egy szörnyűség volt,de bevált a kezelés.
Remélem nem fogtok kinevetni, nekem az lenne a kérdésem ,hogy honnan lehet tudni ha valakinek ekcémás a bőre. Nekem gyakran viszket a kezem, majd megőrülök, kipirosodik. Patikában voltam adtak rá vitaminos hidratálót. Ha bekrémezem a kezem akkor is viszket.
Van, de nem akarok reklámot. Ha érdekel, priviben. Én is csak veszem, nem terjesztem.
Ekcémára is kiváló! S baráti ára van.
Nekem is voltak pikkelysömörhöz hasonló tüneteim - neurodermatitisz - én egy jó darabig csak a gyógyszertári hidrofil mosakodókrémet tudtam használni, később körömvirágos zsíros szappant, az illatosított tusfürdőket még most is rosszul bírom.
tegnap olvastam hasonló fórumban.
Diprosalic-nevű szert ajánlották.
a lányomnak van csecsemőkora óta pikkelysömöre, eleinte a gyógyszertári hydrofilt használtuk, most már (16 éves) szinte minden bőrbarát készítmény megfelel, mi konkrétan Palmolive vagy Lux tusfürdőket használjuk, pl a Fa-t nem bírta.
Patikában nagyon jó termékek kaphatóak.
La Roche Posay ---- Eucerin ---- Pelsano Med emulsio----Kérjél tanácsot,mert van megoldás.Ezek nem kifejezett kozmetikumok,gyógyhatású termékek.Nem csak tusfürdő,de krém,testápoló is van hozzá.Ha igényled keresek neked valami jót ha megyek a patikába.Írj akkor privit!
Nekem is volt, de sem a tusfürdő, sem a patikában vett kencefice nem használt. A patikai kimondottam kellemetlen volt.
A bőrradír (vagy szőrkefe...kellemetlen, de hatásos) használata bevált, s utána testápoló. Ma már csak hetente egyszer dörzsölök...3x testápolózok.
Anyunak volt sömöre, neki gyógyszertárban kapható fürdőkrémet kellett használnia. Arra nem emlékszem, hogy ott keverték recept alapján, vagy készet vett. De én sem használnám a simát.
Anonim. Véleményem szerint üzletben kapható nem jó!
Bármilyen tusfürdő megteszi (persze valamilyen jobb márkára gondoltam), csak utána jó alaposan kend be testápolóval, és amikor beszívta ezt, kend be a kenőcsöddel, krémeddel. Én így csinálom.....
Nekem nem javasolta. Azért érdeklődöm hátha valaki tudna segíteni, de megkérdezem mindenképpen. Köszönöm!
Bőrgyógyász által felírt zusfürdőt használhatsz.
Pikkelysömörre milyen tusfürdőt lehet használni?
További ajánlott fórumok: