Pikkelysömöröm van. Klinikai kezelést ajánlottak. Melyik klinikán van ilyen, és milyen kivizsgálások, kezelések vannak? (tudásbázis)
Szia!
Az én Férjem egy éve küzd a betegséggel!
Most tudtam meg A Magyar Psoriasis Alapítványtól hogy Harkányban van Psoriasis Centrum és ott nagyon sok jó kezelés van ami segíthet.
Akinek a pikkelysömör betegség mellé izületi gyulladás is társul annak az OEP támogatja a kezelések árát. Az én Férjemnek van izületi gyulladása is. Most intézzük neki a beutalókat és megy 3 hétre Harkányba a klinikára.
Remélem beválik neki mert már kétségbe vagyok esve rendesen. 28 éves és alig tudja mozgatni az ujjait annyira fájnak neki.
Érdeklődd meg hátha segítani tudtam!
ÉS MINDENKINEK KITARTÁS.
Annak a legrosszab aki ebben a betegésgben szenved de a családtagoknak is borzasztó érzés ez!
Hát én mostmár tudom hogy apumtól örököltem,de érdekes hogy neki csak 2 éve jött elő!
Szóval lehet a te felmenőid között is ott a hajlam,csak ők még nem produkáltak tünetet,vagy nem is fognak!
Én meg 15 éve küzdök vele!
Csak diprosalic oldatot használok,ez az ami tényleg segít!
Sajnos nem múlik el örökre,én tünetmentes is alig vagyok,nagyonsokszor előjön és nehezen múlik!:-(
Én szerencsére bírom a meleget. Hosszú nadrág, és általában hosszú ujjú pólóban vészelem át a nyarat.
Ezt a cikket találtam, a kezelésekről, érdemes elolvasni:
http: //www.delmagyar.hu/szeged_hirek/egyedulallo_kezelessel_gyogyitjak_a_pikkelysomort_szegeden/2036189/
Van akinek a tejtermékek, gabonafélék okozzák.
Megnézted a linket?
További ajánlott fórumok:
- Elindult a meddőségi kivizsgálás! Csináljuk együtt végig
- Reiki és Attunement kezelések
- Kerültél már kellemetlen helyzetbe orvosnál kivizsgáláson?Csak én gondolom kínosnak ezt a szituációt?
- Hogyan kerültél be egy munkahelyre? Ajánlottak vagy interjúztattak, esetleg másképpen?
- Mi tesz jót pikkelysömörre?
- Milyen fogorvosi kezelések ingyenesek, ha a körzetihez megyek?