Pikáns hússzelet recept
A Pikáns hússzelet hozzávalói:80 dkg sertéscomb
4 db vöröshagyma
1 leves kocka
3 gerezd fokhagyma
1 dl olaj
2 dl tejfől
2 EK mustár
1 db paradicsom konzerv
2 EK liszt
1 MK öröltkömény (MK=mokkás kanál)
só
bors
A Pikáns hússzelet elkészítési módja:
A húst szeletekre vágjuk, sózzuk-borsozzuk, a hagymát olajon megdinszteljük, a hússzeleteket beleteszük,köménnyel és zuzott fokhagymával, és összetört leves kockával 2-3 dl vizzel felöntve, puhára pároljuk. A tejfölt,paradicsom-konzervet,mustárt, lisztet simára keverünk (esetleg egy pici ecetet de nem fontos) és a megpuhult húsra öntjük és felforraljuk. Bármilyen tésztával vagy knéglivel tálaljuk
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: gevi1931, 2013. márc. 23. 09:52
A pikáns hússzelet elkészítési módja és hozzávalói.