Piercing szúráshoz milyen sprayt ajánlanátok? (beszélgetés)
oxicort spray-t!Megszünteti a fájdalmat és a gyulladást(ha van).
De bunkó vagyok! Ez lemaradt: Köszi!
Fájdalom csíllapítás nem kell szerencsére. 3 hete csináltattam egy szépségpötty piercinget és azt szeretném fújogatni,de nem szeretném kivenni.
Ezt nem is tudtam! De az igaz, hogy az alkohol már 70 százaléktól fertőtlenít, és a borsmenta olajnak is van egy kis fertőtlenítő hatása.
A Lidocain nem csak fájdalomcsillapító, hanem fertőtlenítő is!
Az összetevői és hatóanyagai: 3,80 g lidokain 38 g színtelen, alkoholos oldatban (egy üvegben), borsmenta olaj, propilénglikol, 96%-os alkohol.
Fertőtlenítésre szeretném használni.
Szájba a Lidocain a legjobb!
Nincs olyan ismerősöd aki kórházban dolgozik? Mert lehet ő tudna neked szerezni.
Köszi! Ezért kérdeztem,hogy lehet-e. :)
Én úgy tudom hogy nem lehet mert alkoholos, kimarná a nyálkahártyát. Arra csak az octenisept jó.
Az egiseptet is lehet pl. a szájba fújni?
Hát akkor sok szerencsét a szúráshoz :)
Hú nem semmi :)
Nem bírnám magamnak szúrni. Elvégeztem a füllyukasztó tanfolyamot de én pisztollyal tudom csak de magamnak nem merem, nehogy rosszul lőjek...
Igazad van :)
Egyébként én is keresem még azt amelyik beválna mert az octenisept iszonyat drága és nekem nagyobb mennyiségre lenne szükségem.
Igen, én is azt írtam, hogy a hatásspektrumuk ugyan olyan, vagyis teljesen egyforma a hatékonyságuk.
Szerintem mindegyik ugyanolyan jó fertőtlenítő hatású, csak az octeniseptet mondják a legjobbnak mert az seb-,bőr- és nyálkahártya fertőtlenítő, tehát közvetlenül a sebbe is lehet fújni. És nem csíp!
A hatásspektruma ugyan az az Egiseptnek és az Octeniseptnek is. De az Egisept olcsóbb kb 700Ft-al.
Octenisept, dodesept, kodan spray. Elárulnád, hogy mivel csinálod magadnak? Pisztollyal? (csak kíváncsi vagyok)
Soha nem merném magamnak. :D Elvetemültek vtok. :o)
Ha befújtad a füled, hagyd elpárologni a folyadékot (1-2 perc), ne törölgesd le, az ékszerrel is ugyan így járj el, valamint a kezed is fújd be.
Rakj pöttyöt oda ahová szeretnéd a fülbevalót, vegyél nagylevegőt, és amikor kifújod szúrd át gyorsan, akkor alig érzi az ember. :)
Octenisept,nekem azzal lett fújva a piercingem szúrásánál és azzal is fújogattan utána. Kívül-belül is jó.
Én is inkább az Egiseptet ajánlom.Elég sok bacit, kórokozót el tud ölni, menj biztosra.
Köszi. Magamnak szúrom a fülem,remélem jó lesz :)
Szia!
Én, és az ismerőseim is mindig Egisept-et használnak. Szerintem az a legjobb.
További ajánlott fórumok: