Kinek van piercingje, hol és mióta? (beszélgetős fórum)
Nekem csak a fülemben. 3-3 a fülcimpámban, + a jobb fülemben van egy fent a porcban.
A csecsemőkori 1-1 lyukat kivéve a többi egy hónapos, a helix pár napos.
A következő egy tragus lesz (csak még várok egy kicsit, hogy kiderüljön hogy bírja a fülem ha a porcomat gyötrik), utána majd megkínoztatom a bal fülemet is.
Az intim piercingek tetszenek még ezen kívül, és a köldökpiercing is, de ezekkel még várok, nyárra nem akarom megcsináltatni, csak bajom lenne vele.
A fülpiercingekkel is sietek, hogy azért július végétől már tudjunk strandra járkálni, nyaralni menni. (előbb úgy sem kapok szabit)
Az orromban már 15 éve, és azt magamnak szúrtam át,a köldökömben is volt, de nem sokáig, azt is én csináltam.:)))
A nyelvemben pedig 7 éve van. :)
nyelv és intim 2 éve
lassan köldökben is lesz, hogy teljes legyen a függőleges "vonal" :)
nekem semmi bajom nem lett tőle :)
még a nyelvem sem dagadt be, csak furcsa volt az első 2 hétben zöldborsólevest enni, hehe :)
Erről olvastam valamelyik nap.
Jobb lenne ha utána néznél, hogy milyen következményekkel jár a nyelv piercing.
Csak jót akarok, hidd el!
Ja, nekem nincs és már nem is lesz!
5 db
1 köldök 8 éve
2 microdermal a hátamba 2 éve
2 microdermal a vádlimba 4 hónapja
és most gondolkodom a többin...
Ja van itt valaki akinek van microdermal piercingje?
Nekem a nyelvembe van kb 3 éve meg a szám feletti pöttyöcske öö..kb 3 hónapja.
Köldökömbe volt kb 1-2 évig,de ki kellett venni már meg volt a szám alatt (oldalt)..azt meg műtétkor vettem ki.Sajnos utána meg már nem tudtam vissza tenni.:S
Nekem az orromban van már 6 éve.Még az elején egyszer kiesett és nem tudtam visszatenni.Alig tudtam kivárni a másnapot,hogy visszatetessem.
Azóta benne van és annyira megszoktam, hogy hiányozna ha valamiért ki kellene vennem.
További ajánlott fórumok:
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?
- Hány pontod van már a Hoxa Dominón? És mióta játszod?
- Szerinted mennyivel jobb az egészségügy mióta szedik a vizitdíjat?
- Sajnálok mindenkit, akinek nyűg a meleg, mióta nyavalyás...
- Valaki akinek már van köldök piercingje vagy esetleg hozzá értő ..tudna segíteni 1-2 kérdésben?
- Van valakinek spirál nyelv piercingje?