Helix piercinget szeretnék szúratni, mennyibe kerül kb és milyen árban vannak az ékszerek? (tudásbázis kérdés)
Nem olyan fájdalmas, hamar készen van. A gyógyulása rosszabb. Ha mindkét oldalra szeretnél, akkor ne egyszerre csináltasd, mert azon a szúrt oldalon pár hétig nem lesz kellemes aludni.
A szalonban is van valószínűleg olyan ékszre és sok ékszerboltban is kapni. A szúrás ára meg helytől függ. Nekem ékszerrel együtt volt a kettő 8000.
A címben lévő kérdésekre a google válaszol jó eséllyel. Mindenkinek más a fájdalomküszöbe, én nem emlékszem hogy fájt volna de 10 mp az egész szóval szerintem 5 perccel később sem emlékeztem már 🤷♀️ de amikor gyógyult akkor sokszor volt kellemetlen.
A helyen ahová mész csináltatni, nagy valószínűséggel van antiallergén ékszer, de szerintem se az ékszeren, se a berakáson ne akarj spórolni. Inkább kerüljön többe, de hozzáértő ember szúrja, és tényleg jó minőségű ékszert tegyenek be.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a tetoválásokról és a piercingek-ről?Na és a viselőikről?
- Beszélgessünk a piercingekről!
- Mit gondoltok arról, ha egy anyuka piercinget szúrat?
- Más lassan fél éve tetettem be a köldök piercingemet, de még mindig nem gyógyult be, mi lehet a baj?
- Ha újra akarom szúratni a köldök piercingem, akkor oda szúrassam, ahol az előző volt?
- Helix (fül felső porcos részén lévő) piercinget berakatás után szükséges forgatni, mozgatni?