Mit gondoltok arról, ha egy anyuka piercinget szúrat? (beszélgetés)
Semmi közöm a piercinghez, közömbös. Viszont az érdekelne, hogy akinek az orrában van és cefetül megfázik, az ki tudja venni? Vagy azon át fújja ki az orrát, ha bokáig náthás?
Már olyan régen meg akartam kérdezni.
Jujjj, megnéztem, szerintem bűnronda és gusztustalan, de ha neked tetszik, miért lenne gáz?
Te tested, te orrod, te karikád! :)
Hol nem divat?
Mert én elég sok embernél látok
Szerintem az a legdivatosabb, ha valaki a saját egyedi ízlésének megfelelően öltözködik, és nem a tömegeket követi. :)
Én pl. tökre elcseszettnek érzem a húszas éveim elejét öltözködésügyileg, pont emiatt... Ezt nem hordom mert alacsony vagyok, azt nem hordom mert nem elég "csajos", amazt nem hordom mert nem divat... Sz.rni rá, ha tetszik akkor hajrá. Meg senki nem lesz több vagy kevesebb egy kis fém biszbasztól, amit ráadásul akármikor kivehet ha mégse tetszik.
Jézus, az embereknek milyen begyöpösödött gondolatai vannak még mindig a piercingről, rettenetes.
Segélykiáltás, feltűnés....
Bakker hol éltek ti, valami isten háta mgötti faluban??
Semmi gond nincs a tetkóval és a piercingel sem.
Ennyi erővel ne legyen fülbevalód, mert az milyen már! undorító, csonkítód a tested, meg hajat se festessünk, meg körmöt se, jah a szőrtelenítésről már ne is beszéljünk!
Ha tetszik, rajta! Nekem is volt régebben, sőt a nyelvembe is szerettem volna, de ahhoz nyuszi voltam.
Mielőtt az okoska réteg azt hinné 20 éves vagyok, közlöm, hogy lassan 40 vagyok.
Gratulálok!
Más kultúrkörökben, természeti népeknél rendben. De nálunk ez leginkább csak divat és feltünés keltése. Ezért én nem csonkítanám vagy deformálnám el a külsőmet. Ez a véleményem a tetoválásról és a durván erős sminkről is.
+ egy 38 éves nő? Pásztor Annának pl. el tudom képzelni, de ha nem egy olyan stílust követsz, akkor nagyon "meglepő" lesz.
Már van nekik 😃
Illetve a legidősebb lányomnak,engem nem zavar.
Nekem is van. Ha illik hozzád akkor miért ne?
Nem ettől leszel jó, vagy rossz anya. Akinek nem tetszik ne nézzen rád.
#Elfogadás
Ezt hogyan kell érteni? Magad tudnád jobban elfogadni piercinggel vagy azt nem tudod, hogy a környezeted hogyan fogadná?
38 évesen tényleg ez kell az önkifejezésedhez?
Korábban miért nem tetted?
Nem tudom hány évesek a gyermekeid, de szeretnéd majd őket is tinédzserként ilyen függelékekkel esetleg tetkókkal látni?
Már nem divat. Nekem sohasem tetszett, de a te dolgod.
Ha neked tetszik...
A septum piercing az, ami az orr közepét fúrja át, mint a tehén orrkarikája?
Gáz, azt gondolom.
Ha neked tetszik, akkor ne törődj azzal, hogy kinek mi a véleménye róla.
Vagy te talán az alapján fogsz dönteni, hogy ki mit ír?
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el?
- Mit gondoltok arról, ha egy fiatal, egyedülálló anyuka egyedül jár szinházba/moziba, egyéb kulturális eseményekre?
- Ha újra akarom szúratni a köldök piercingem, akkor oda szúrassam, ahol az előző volt?
- Helix piercinget szeretnék szúratni, mennyibe kerül kb és milyen árban vannak az ékszerek?