Pick Szeged felvágottak listeria fertőzöttek (beszélgetős fórum)
Nem lisztéria - hisztéria!
Az a fertőzött aki ezt kitalálta!
Agyevő baktérium támadta meg a tudatát.
A lipót jenkik adtak ki egy sajtóközleményt.
Azok akik lebombázták Irakot, Vietnámot, Hiroshimát meg amit csak lehet a Földön.
Akik Ausztráliára mutatnak a vaktérképen, ha azt kérdezik hol van Afganisztán..
Szerinted egy Pick aki BRC,IFS és az ISO 22000 minősítés rendszerben dolgozik ekkora bakot lő?
Kacsa volt!
Olvasztott zsírt nem használnék semmi pénzért!:DDDD
A szendvicssonkába sem számít alapanyagnak az egér!:DDDDD
Én meg dolgoztam a BHV-nál!(Budapasti Húsipari Vállalat)
Tudnék mit mesélni hidd el,sőt a bevizsgálásról is!
de ezek a felvágottak mind-mind hőkezeltek már! Szóval, kizártnak tartom a listeria fertőzést velük.
Mindet megfőzték, és pluszban még füstölt is lehet.
Nem csak szalámija van a Pick-nek, hanem sokféle felvágottja ami olcsóbb a szaláminál és eddig ezeket vettem, mert megbizható és finom termékek voltak.
De most hogy kaptam ezt az üzenetet elbizonytalanodtam a termékükkel kapcsolatban...
Szerintem nincs semmi aggódni való,most úgyis a nyakukon van az ÁNTSZ.
Mint anno az E52 botránynál,mindenki rájött hogy mennyi felvágottban van,nem vették,de most ugyan úgy.Majd elévül.
a listeria megfelelő hőkezeléssel elpusztul. Leginkább a nyers sonkában, és hasonló dolgok fogyasztásával terjed, de manapság már azzal is meglehetősen ritkán. Inkább a házi disznóságok azok, amik révén megkaphatja az ember. Talán emléxel még, tavaly volt egy ilyen eset vhol Békés megyében. Akkor páran betegek lettek, még a híradások is foglalkoztak vele. Azok is házi disznóvágás után lettek betegek.
Nem kell ennyire parázni ettől a dologtól azért.
hát, én azért nem tudom elképzelni ezt, mert biztos vagyok benne, h bevizsgálják ezeket a termékeket elég rendesen. A Pick azért mégsem egy kis cég, nem egy kert végi vágóhídról szerzik be a húsokat, hanem a termelőtől veszik a disznót, és ők vágják. Tudom, mert apámék is adtak le nekik. Ezek azért bevizsgált cocik.
A listeria pedig nem egy egyszerű kórokozó, elég súlyos betegséget okoz. Ha valós lenne a hír, már sokan fertőző osztályokon lennének.
Én sok mindent el tudok képzelni!Akár azt is amit írtál,de tény,hogy sok ócska kaját etetnek meg velünk nap mint nap,amiről sejtelmünk sincs,lásd melanin,fuzárium gomba,guargumi botrány vagy a téglapor a paprikában,rossz bébiétel,ciános paprika és társai!
Én simán elképzelhetőnek tartom,miután dolgoztam húsiparban!
Uram Isten!
Ki tudja milyen sok sz@rt eszünk még meg amiről nem is tudunk!
További ajánlott fórumok:
- Hova lehet fordulni, ha a tetüvel fertőzött gyerek szülei nem tesznek semmit?
- Ha a családban van fertőzött, de én tünetmentes vagyok, akkor tényleg nem tesznek karanténba?
- Ha szeletelve veszek felvágottat, rendszeresen belevágják a végét. Van erre valami szabály, hogy hány deka alatt nem lehet beletenni?
- Romlott felvágott, másnapos kenyér a boltban és még ki tudja, mi...
- Reggelire kencék, finomságok zöldségekből - felvágott helyett
- Létezik ma Magyarországon olyan elvonó, ahol fogadnak egy skizofrén, Hepatitis B és C-vel fertőzött gyógyulni vágyó drogost?