Pí víz - pí tej (beszélgetés)
Ajánlom mindenki figyelmébe Dr. Fülöp László: Az életvíz története és az Életenergia c. könyveket.Abban sok teszt le van írva. Többek között a Pi-víz koncentrátummal 1992-ben az BM központi kórházában az onkológián.
A pi technológia nem csak a vízről szól. Gazdaságok, akik használják a növénytermesztésben messze nagyobb termésátlagokat érnek el, mint a hagyományos módszerrel. A környékünkön ebben az évbe próbálja ki néhány újításra hajlandó gazdálkodó.
Sziasztok! Próbáltam a pí tejet. Épp kánikula volt, gondoltam eszem hamar egy kis aludttejet.
Két nap múlva is folyós volt. Na gondoltam, akkor megiszom a maradékot a frigóból. Hát az meg megsavanyodott :(. Egyébként azt mondták, hogy attól pí, hogy ilyen vízzel itatják a tehenet. :D
Az íze különben pont olyan volt mint a felvizezett tejnek. Szerintem keverték a pí vízzel :( Legalább is ahol én vettem. Soha többet.
termeszetesen neked van igazad?
de jo neked, sosem gyotornek ketsegek!! :))
Sajnos ismerem, testvérem rákban halt meg.
Nem mondhatom, hogy nem hat másoknak, de 1000% nem mindenkinek, és nagyon drága :(((
Természetesen nekem van igazam.
Olyannyira, hogy a Pi víz is felkerült erre a plakátra, amely a svindli termékeket és szolgáltatásokat mutatja be:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Az egyben igazad van, csak kinek az egyje??
Médiában keveset hallani, most a deutérium mentes a sláger, de az üzletekből fogy a Pí víz is...és a neten rengeteg információt lehet találni. Én nem foglalok állást, mindenki eldönti habitusa szerint, jó vagy sem. A virágok tovább éltek benne, és bevallom én sem vettem már három éve kb. , mert meg is feledkeztem róla.
Pi-víz kérdésben csak egy igazság létezik.
Egyébként mostanában egyre kevesebbet hallani róla, úgy húsz éve volt sláger, már kezd kimenni a divatból.
...a Te igazságodhoz.
Mindenki a sajátját keresi, nem vagyunk egyformák, de nem is baj, addig amíg nem bántjuk meg egymást. :)
Értettem elsőre is mire gondoltál. Csak agyon bonyolítasz mindent.
Azt hittem én vagyok a világ legszkeptikusabb embere, mert minden mögött valami magyarázatot próbáltam keresni. Rájöttem, Te talán felülmúlhatatlan vagy. Én sehol sem vagyok melletted.
Pí víz - pí tej,kombucha,ilyen gomba ,amolyan ...és még sorolhatnám azokat az anyagokat ,amik MINDENRE jók...nem egy két dologra,hanem mindenre...elképesztő:(((
Baromi egészségtelen abban élni ,hogy minden káros,egyszerűen lassan mindenkinek pánikrohamai vannak,ha olyant kellene ennie innia amit nem tart egészségesnek.
Abban a korban élünk ahol először megteremtik az igényt,aztán tálcán kínálják a megoldást is ,csak fizessenek érte.
Ezt szintén vakpróbával lehetne eldönteni, az ilyesmi megítélése is elég szubjektív, nagyban függ az előzetes elvárásoktól.
Ahol vizsgálták a PI vizet összetételre, nem tért el az összetétele a helyi csapvízétől.
Csak látni szerintem, hogy az egyik lefittyed, fonnyadt, a másik meg friss és üde.
De én már nem csodálkozom semmin, kinek mi a szubjektív. Lehet, hogy valaki annyira tudományosan nézi, hogy a kornyadtat látja üdének. :SSS..mert saját magának sem mer hinni, nemhogy másoknak.
nem 300, hnem 40 Ft / liter. ami olcso!!!!
amugy ha latod szabad szemmel, hogy azegyik noveny nagyobb es szebb ,mint a masik, az onmagaert beszel.