PhCsoda útmutatásai alapján fogyott-e már valaki? (beszélgetés)
Köszi, ennek megpróbálok utánanézni, ill. kardiológust is megkérdezni. A vizsgálatot laborvezető főorvosnő végezte, ő nem mondta, hanem az Aspirin protect 100 mg tablettát javasolta.
Ezt a mennyiséget tudja tolerálni a szervezet naponta, mivel nincs különösebb mellékhatása és több az Aspirin előnye, mint hátránya. Szedek 50 felettieknek való vitamin tablettát, használom a turb. diéta port (tele ásványi anyaggal, vitaminnal), eszem zöldséget, gyümölcsöt, nem hiszem, hogy ásványi anyagok hiányoznának...az E vitamin könnyen túladagolható és hízlal, bár változókorban lehet, hogy jó. De az is benne van a DM-ben vettem multivitamin német tablettában.
Ha a vérlemezkék össze vannak csapódva, azt jelenti, hogy ásványi anyagok hiányoznak a szervezetedből pl. szelén, magnézium, E vitamin és valószínűleg az összes többi.
Az aszpirin ezeket nem pótolja. Mivel gyógyszer, mellékhatása is egészen biztosan van.
Sziasztok, elnézést, rég nem jártam itt...az élő vércsepp analízis vérvétel, amelynél a vércseppet mikroszkop alá teszik, de ez spéci mikroszkop, amit számítógéppel, vagy laptoppal van összekötve.
Nekem kiderült, oxigénhiányos vagyok és a vörös vérlemezkék össze vannak csapódva, ezért szedem azóta az Aspirin Protect 100 mg-mot.
van már 1 oldal:)
mit lehet tudni a SuperGreensről:)
Sziasztok,
a bátyám súlyos betegségéből gyógyítota ki magát a könyv segítségével, s bár egyáltalán nem völt kövér - persze itt-ott volt rajta fölösleg - kb 8 kg-ot fogyott!
Mi az az élő vércsepp analízis?????
A könyv nekem is van, csak még sajnos nem jutottam oda......:(((( De igen, én is hallottam, hogy lehet vele fogyni.
Tegnap kaptam meg a barátnőmtől a pH Csoda c. könyvet, hogy olvassam el.
Ma jelentkeztem be élő vércsepp analízisre, november 15-én megyek.
Tényleg kíváncsi vagyok, milyen a vérem állapota, nem hátráltatja-e a vérem elsavasodása a fogyásomat.
A vizeletem rendben volt, de a vér az más, az fontosabb...a legfontosabb.
Van valaki közöttetek, aki a pH Csoda c. könyv utmútatásai alapján megváltoztatta életét és azzal le is fogyott?
További ajánlott fórumok:
- Mi alapján szimpatikus nektek valaki például itt a fórumokon?
- Tudod, hogy mi jellemző rád a Feng Shui asztrológia alapján? Ha nem, itt megtudhatod!
- Párválasztás iskolázottság alapján......
- A Nap, Hold, Uránusz, Szaturnusz, marsi karmád és karmikus örökséged a születési időpontod alapján
- Reer ételmelegítőnek le tudja valaki írni a használati útmutatását?
- Nutricionista által adott tanácsokkal fogyott-e valaki?