PH csoda - cukorbetegség (beszélgetés)
Látom, meghalt a topik...de örülök, hogy jól vagytok, ennek csak ez lehet az oka :).
Kipróbáltam a ph csodát, kipróbáltam rengeteg dolgot a fiamnál, aki 1-es típusú cukorbeteg. nem adom fel, pedig már több, mint 10 éve cukros. Keresem a megoldást és mindig találok, találunk valamit, ami segít vagy átmenetileg segít. Mivel ő 1-es típus, így 2-es típus esetén ezek akár tuti bevált dolgok is lehetnek és végleges segítség, de sajnos ez az 1-esnél nem így működik. Most két dolog is van a tarsolyomban, ami bevált, hatásos. Ha valaki erre téved és kíváncsi rá, várom a levelét....vagy itt a fórumon, hátha másnak is tudunk segíteni, aki csak olvassa. :).
Sziasztok!
Régen jártam erre. Bocsi, hogy csak most számolok be a citrom kúráról.
Túlélhető volt a kúra, az eredménye pedig nagyon jó lett. 4-5-ig ment le a cukrom 1-2 egységet súrtam már csak. Egy gondom van a citrom kúrával, hogy nem lehet folyamatosan alkalmazni. Most valami olyat keresek ami folyamatosan alakalmazható és nem kell mellette szúrni. Lehet meg is találtam...
Sziasztok!
Engem is érdekelne az a "sokkal jobb" készítmény, amiről Cand Ida ír.Ha valakinek elküldte a linkeket, továbbítsa nekem is!!
Köszi :)
Kedves Cand Ida, nekem a húgom 1-es typusu cukorbeteg, nagyon érdekelne minket is mi a leghatásosabb késztmény, amiről irtál.
Nagyon várom válaszodat!!!!!!
Köszönettel! Aletheia
Sziasztok!
Én maradok a bogyomnál egyenlőre. A napokban kezdek egy citrom kúrát nem tudom, hogy fogom kibírni... Ez is a lugosítás miatt van. Majd mindenről beszámolok... A léböjt kúr nekem kevés lenne, nem tudok csak leveken élni.
Angyalka
Hello,
mar emlitettem, hogy en tul vagyok a Buchinger-fele leböjtkuran. Ezt azoknak is nagyon ajanlom, akik fogyni szeretnenek. En a 3 hetes böjt soran 6 kilotol szabadultam, de elotte mar a krumplidieta alkalmaval is lecsuszott 3. A fogyas titka az en velemenyem szerint az optimalis anyagcsere, aminek az egyik feltetele a napi 2,5 - 3 liter viz!!! Az en anyagcserem 2 eve jo, es 15 kilot fogytam.
Szia!
Priviben szívesen elküldöm, mert elég sok link van benne, s nem szeretném, ha figyelmeztetnének.
Ami érdekes, hogy dr Youngnak is megjelent egy könyve a cukorbetegséggel kapcsolatban, azt még eredetiben, angolul olvastam, s akkor döbbentem, rá, hogy ő is épp ezeket ajánlja...csak nagyobb dózisban. Így emeltem én is. A greens kapszulát is szedte a fiam egy darabig és itta is...de amikor már nem szedte, akkor sem változtatott az értékein semmit. Így én nem írtam bele. Küldöm a privit :)
Szia!
Megosztanád velünkis mi az ami még ennél is jobban bevált nektek?
Köszönöm. Angyalka
Sziasztok!
Senki nem válaszolt a témában, ezért én fogatam magam és elkezdtem szedni. Szerintem ha rendszeresen szedném tökéletesek lennének a cukraim. nekem bevált amikor rendszeresen szedtem 7 alatti értékeket mértem evés után 1,5-2 órával.
Én csak arra tudok mindenkit ösztönözni, hogy kisérletezzen és főleg mivel lelki oka van a cukorbetegségnek is keressetek fel szakembert. Akivel ki tudjátok beszélni a bajaitókat és ha arra van szükség változtassátok meg az egész eletetek.
Mindenkinek sok sikert!
Sziasztok!
Ez engem is nagyon érdekelne, mert amit én olvastam az interneten az nagyok kecsegtető!
Valaki kipróbálta már?
Köszönöm.
Szépen, lassan neked kell kitapasztalnod, hogy mi jó neked. Ha itt az idő, hogy egyél, de nem vagy éhes, mérd meg a cukrod és attól tedd függővé...ha magas, nem kell enned, attól függően adj be néhány egységet, hogy mennyi. Ha alacsony, akkor néhány falatot ehetsz beadás nélkül, hogy le ne essen. Viszont éhezni nem szabad, mert akkor felmegy a cukrod.
És persze attól is függ, hogy milyen inzulinon vagy?! Ha csak kétszerin az is más, mintha gyorshatásun, étkezések előtt kell beadnod.
Hkingus sokat tudna segíteni neked!
Persze, semmi gond, mindenki maga dönti el, hogy mi jó neki, s mit alkalmaz.
Én nem is azért írtam, hogy most te ennek neki állj, hanem, hogy azon cukorbetegek, akik feljönnek erre a fórumra tudjanak erről a lehetőségről is.
Köszönöm, de én már sok mindent kipróbáltam.
Maradok a megfelelő étkezésnél és a sok mozgásnál....
Szeretettel köszöntlek az új esztendőben.
Örülök, hogy benéztél erre a fórumra, már annyira egyedül éreztem magam.
Úgy látom, nincs itt senki, akivel beszélhetnék.
Pedig jó lenne megvitatni egy -két dolgot. Például: Mi van akkor, ha nem vagyok éhes és csak azért kell ennem, mert beadtam az inzulint? Szeretném a véleményeteket kérni, akkor ne adjak inzulint és ne egyek?!!! Vagy mérjem a cukrot és attól tegyem függővé, ha alacsony, akkor ne csináljak semmit? Én nem merem az orvos megkérdezése nélkül megváltoztatni, kinek mi a tapasztalata?
Mindenkinek nagyon boldog új esztendőt kívánok!
Cukormenteset....