Peugeot 407 hibaüzenet (beszélgetés)
Nekem volt már két Peugeot-m,bár nagyon szépséges autók,sok baj volt mindkettővel,elég sokat kellett költeni rájuk.A 407-es sokáig volt álmaim autója,főleg a kombi nagyon szép,de eléggé szervízigényesek,és nálunk csak a szerviz óradíja 90 euró alkatrészek nélkül,szóval megbízhatóbb autót választottunk.
De hátha a foruminditonak szerencséje lesz.
Köszönöm a válaszokat :) MIndenesetre én ma elvitettem egy teljeskörű átvizsgálásra, ha valami kiderül még most szeretném javíttatni.
Nehogy garancia lejárta után jöjjön ki. Főleg hogy használt lehetnek rejtett hibái.
eddig egyetlen francia géppel van pozitív tapasztalatom, és az egy régi 105-ös Peugeot. jó kis szívódízel, agyonverni sem lehetett.
Ha mákja van gariban kicserélik neki, mondjuk ez nem egy kuplungszett ami 2-300 rongytól indul, hanem viszonylag filléres tétel.
😉 és valahogy sosem személyes tapasztalat, hanem rengeteg ismerős véleménye 😜. A családomban és a közvetlen környezetemben legalább 40 francia autó fordult meg, összesen hárommal voltak gondok. Az egyik sajnos az apám Espace-a volt, amelynek a tempomatjával voltak komoly gondok.
Minden márkáról lehetne ilyen sztorikat mesélni.
Köszönöm a választ!
És ennek a cseréje mennyibe kerül? Garancia az van rá tehát reményem szerint kicserélik ingyen. De azért jó lenne tudni hogy mennyire komoly a dolog. Menni addig lehet vele?
(Elég tudatlan vagyok ilyen téren. Első kocsi....)
És ennek a cseréje mennyibe kerül? Garancia az van rá tehát reményem szerint kicserélik ingyen. De azért jó lenne tudni hogy mennyire komoly a dolog. Menni addig lehet vele?
(Elég tudatlan vagyok ilyen téren. Első kocsi....)
Segítsetek!!
2 napja vettem egy Peugeot 407 1.6 HDI dieseles autót és rögtön másnap az alábbi két hibaüzenet írta ki.
"Depollution system faulty" és " Risk of particle filter blocking" Illetve felvillant a szervízlámpa meg a környezetzennyezéssel kapcsolatos hibákat jelző kis ikon.
A márkaszervíz fél év garanciát vállal rá így már írtam nekik. De nem tudom mi lehet a háttérben. Valaki esetleg járt már hasonló cípőben?
(Amúgy azóta már eltűnt a bibajelzés, de lefényképeztem)
Továbbá nem lehet beállítani a Sebességkorlátozót, mert csak villog. Azt írja a kézikönyv hogy meghibásodás esetén villog.
További ajánlott fórumok:
- "A Windows nem tudja elérni a megadott eszközt, elérési utat vagy fájlt..." hibaüzenet esetén mit lehet tenni?
- Tudja valaki hogy mit jelent az "illegál port kommand" hibaüzenet, amikor képet szeretnék feltölteni a fotoalbum.hu-ra?
- Internetezés közben kék alapon egy hibaüzenetet jön fel a gépemen, majd újraindul. Mi lehet ez?
- Számítógépes hibaüzenet: file boot failure. Mit jelent ez?
- Vírusirtó telepítésénél hibaüzenetet kapok állandóan, mi az oka?
- Nem akar működni a nyomtatóm, hibaüzenetet közöl. Mi lehet a baj? Segítsetek!